Ognjen Amidžić hospitalizovan: Oglasio se iz bolnice, evo kako se oseća! (VIDEO)
alo.rs
Ognjen Amidžić
Ognjen Amidžić, Foto: Promo

Kako je jedan naš portal preneo Ognjen je navodno pozitivan na korona virus, ali su informacije netačne i voditelj je primljen u bolnicu iz preventivnih razloga.

- Dobro se osećam. Primljen sam u bolnicu jer lekari žele da isprate moje zdravstveno stanje - rekao je popularni voditelj za Alo.rs

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nada

08.01.2021 13:47

Svi oni koji su iz javnog zivota su u svojim emisijama bez maski, pozdravljaju se i grle, nema rastojanja od 1,5 metara pa me i nebi cudilo da prenose zarazu ! Naravno gostujuci u raznim emisijama dobiju neku nadoknadu pa ne odbijaju ali koja opasnost vreba nema veze !

Milibrot

08.01.2021 16:06

Kako to pre dve večeri vodio emisiju, ni govora da mu nešto fali, niti je na njemu moglo da se prepozna da mu nije dobro, a sad ovamo obostrana upala pluća, negativan.... Jesmo li mi u biološkom, ekonomskom, političkom, medijskom, i svakom drugom ratu, u kojem se iz raznih razloga, ili zbog zavaravanja neprijatelja puštaju namerno neke informacije za koje niko pojma nema jesu li istina ili ne, i za koje niko nema objašnjenje, niti odgovor na bilo koje logično pitanje?!