MEL GIBSON JE ČUDOVIŠTE  Mlađi brat čuvenog glumca otkrio njegove najmračnije tajne
Foto: Youtube/Printscreen

- Mel i ja smo nekada bili toliko bliski i neverovatno je da sada ne razgovaramo. Kada smo bili deca, delili smo spavaću sobu, sve smo radili zajedno. Kada je došao u Los Anđeles, i ja sam krenuo za njim.. Kada je postao poznat, nije bilo ljubomore. Bio sam srećan zbog njega, ponosan što je uspeo - rekao je Donal u intervjuu za „Dejli mejl“.

- Slava ga je promenila. Holivud ga je pojeo i ispljunuo. Po mom mišljenju, slava i novac su ga udarili ​​u glavu i stvorili čudovište. Mrzim ono što je je postao - rekao je on.

Donal nije toliko poznat glumac kao Mel i tvrdi da je njegova karijera prestala da napreduje jer su ga ljudi stavili na crnu listu zbog "grehova" koje je počinio njegov brat. Kaže i da je više puta tražio od Mele da mu pomogne novčano.

Svaki put kada bi od brata tražio novac, on bi se naljutio.

- Vikao je na mene, govorio mi da promenim prezime u Gibson ako mi smeta. Vrištao je: 'Ne možete me kriviti za ovo!' - kaže Donal. Donal je radio sa velikim studijima, ali je sve nestalo preko noći. Međutim, Mel mu je jednom pomogao finansijski i ponudio mu mali porodični stan u kome bi mogao da živi. Ali smatra da je brat trebalo da mu nadoknadi, kako kaže, bol i patnju koju su pretrpeli on i njegova supruga Šanas.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading