Megan Markl
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Decenijama se govori o nastavku ovog filma, a malo je poznato da su nekadašnju princezu Dajanu pokušavali da ubede da zaigra u njemu. Ipak, ona se nije odlučila na tu ulogu, pa nastavak filma još uvek nije ostvaren.

Međutim, sada se šuška da bismo umesto nje mogli videti suprugu njenog mlađeg sina kako preuzima taj zapaženi lik.

O OVOM POZNATOM FILMU JE REČ Megan Markl ponuđena uloga koja je bila namenjena princezi Dajani!

EPA

 

Glumica Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, već je ostvarila dva sna mnogih devojčica - postala je princeza i postigla uspeh kao glumica. Pre nego što se udala za princa Harija, Megan je igrala u popularnoj seriji “Suits” i bila relativno poznata i uspešna u svetu glume. Međutim, ulaskom u kraljevsku porodicu, napustila je svoju glumačku karijeru.

Megan Markl

Foto: Tanjug/AP

 

Sada, nakon što je sa suprugom Harijem napustila kraljevsku porodicu i preselila se u Kaliforniju, mediji spekulišu o njenom povratku glumi. Princ Hari je snimljen pre nekoliko godina kako je čelnicima Diznija sugerisao da bi Megan mogla da pozajmljuje glas u animiranim filmovima, skoro kao da ih moli da je angažuju.

Nemački magazin “Gala” iznosi informaciju da je Megan ponuđena uloga u filmu “Telohranitelj 2” gde bi glumila uz Kevina Kostnera. Ovaj nastavak dugo se očekuje i već je decenijama na umu mnogih obožavatelja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading