Dejan Mitrović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Muzičar Dejan Mitrović, koji je poznat kao violinista benda Kraljevi, poginuo je u stravičnoj nesreći kod Obrenovca kada je se u njegov automobil zakucalo drugo vozilo! Nesrećni violinista je nastradao na licu mesta, a od njega se potresnim rečima opraštaju brojne kolege.

Kako saznajemo, stravična nesreća se dogodila u noći između ponedeljka i utorka na Obrenovačkom putu u smeru ka Obranovcu. Došlo je do sudara dva automobila, kada je jedno od vozila, iz nepoznatog razloga, prešlo u suprotnu kolovoznu traku i direktno se zakucalo u drugi automobil. Jedna osoba je poginula, a ubrzo se saznalo da je reč o Dejanu Mitroviću, violinisti benda Kraljevi.

- Dejan se kretao automobilom u pravcu ka Obrenovcu kada je iz suprotnog pravca naišlo vozilo kojim je upravljala zasada nepoznata žena. Ona je prešla u suprotnu traku i direktno se sudarila s njim. Nesrećni Dejan Mitrović je preminuo na licu mesta, lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt - navodi izvor.

Dejan Mitrović

Foto: Printscreen/instagram

 

Nakon nesreće saobraćaj je na toj deonici dugo bio u zastoju, a duž celog puta stvorile su se kilometarske kolone. Automobil pokojnog Dejana Mitrovića bio je potpuno smrskan.

Za Dejana njegove kolege  govore da je bio virtuoz i velemajstor svog zanata, ali i veoma dobar čovek i veseljak.

Jedna od koleginica je postavila njegovu fotografiju na kojoj je nasmejan i svira violinu, uz srceparajući komentar.

„Ovakvog te volim i ovakvog ću da te pamtim. Počivaj u miru, druže moj dobri“, napisala je ona. Zatim su se nizali komentari: „Počivaj u miru“, „Poslednji pozdrav“, „Počivaj u miru, anđele“…

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading