kejt midlton
Foto: Shutterstock

Kejt i Vilijam su najavili da će njihov novi projekat biti lansiran kasnije ove godine, prenosi britanski Hello.

Mentalno zdravlje je tema kojoj su oba člana kraljevske porodice posvećena, i otkriveno je da su lično finansirali novu inicijativu kako bi unapredili ishode mentalnog zdravlja u ruralnim područjima.

Projekat će biti zvanično pokrenut na jesen, što uključuje i novo pokroviteljstvo.

Ova najava dolazi usred borbe princeze Kejt sa rakom, što sugeriše da se ona oseća bolje i razmišlja o povratku poslu, što je znak da njeno lečenje napreduje dobro.

Kejt ponižena na Vimbldonu

Kejt Midlton nedavno je posetila Vimbldon gde je u Kraljevskoj loži pratila meč između španskog tenisera Karlosa Alkaraza i Novaka Đokovića.

Prisutna publika na terenu srdačno je pozdravila princezu od Velsa Kejt Midlton, što je propraćeno gromoglasnim aplauzom dok je ulazila na teniski teren u pratnji svoje sestre Pipe Midlton i princeze Šarlot. Stojeće ovacije su jasno pokazale koliko ljudi cene i podržavaju Kejt u teškim trenucima.

Ovo je bilo drugo javno pojavljivanje princeze Kejt nakon što je objavljeno da se bori sa rakom.

Kejt Midlton je srdačno pozdravila publiku i razgovarala sa sportskim zvezdama pre nego što je dodelila pehar pobedniku Vimbldona.

Ipak, osim njene emotivne reakcije i pojavljivanja na terenu, pažnju javnosti je privukao i trenutak kada španski teniser Karlos Alkaraz, nakon pobede nad Novakom Đokovićem, nije primetio Kejt dok je želela da ga upozna sa svojom sestrom Pipom Midltom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading