Kejt midlton
Foto: Profimedia/Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt, objavila je da je završila sa hemoterapijom i da će u narednim mesecima preuzeti neke od svojih dužnosti.

Ispričala je da je završila tretman hemoterapije u veoma ličnom i emotivnom videu koji je postavljen na profilima Kensingtonske palate.

„Kao što znate, život može u sekundi da se promeni i moramo da nađemo način da prebrodimo oluju i savladamo nepoznat put“, rekla je u video-snimku koji je napravljen u šumi, i u kojem su prikazani i ostali članovi kraljevske porodice.

Profimedia

Profimedia

 

„Lečenje od raka je kompleksno, zastrašujuće i nepredvidivo za sve, posebno za vaše najbliže. Takođe vas suočava sa slabostima na način na koji niste mogli ni da zamislite, i time dobijate novi pogled na sve“, rekla je tada Kejt Midlton i dodala:

„Sa poniznošću, susrećete se licem u lice sa sopstvenim ranjivostima na način na koji nikada ranije niste razmišljali, a uz to dobijate i novu perspektivu“, kaže princeza, u neobično ličnom videu snimljenom prošlog meseca u Norfolku.

„Kako se leto bliži kraju, ne mogu da vam kažem kakvo je olakšanje što sam konačno završila hemoterapiju“, kaže ona, viđena kako vozi i šeta sa svojom porodicom

Dijagnozu raka princeza je otkrila u martu, nakon što je početkom godine imala operaciju stomaka. U video-poruci je saopšteno da je na lečenju i da će joj trebati privatnost dok se oporavlja.

Ketrin je to opisala kao „ogroman šok“ posle „neverovatno teških nekoliko meseci“.

Njeno prvo javno pojavljivanje u ovoj godini bilo je na Pozdravu bojama u junu, kada je mahala sa balkona Bakingemske palate, a poslednje u julu kada je dobila ovacije na Vimbldonu dok je prisustvovala finalu muškog singla.

„Palata se trese od njihovih svađa“

Princ Vilijam i Kejt, kao i svi drugi parovi, navodno su imali „strašne svađe“ u svom braku. Međutim, princeza Kejt shvatila je kako najlakše izbeći ove svađe.

Kejt

Foto: Shutterstock

 

Kako su otkrili insajderi iz palate, Kejt se na specifičan način nosi sa Vilijamovim neraspoloženjima i ispadima.

Tom Kvin je za „Miror“ otkrio da mu je izvor iz Kensingtonske palate jednom ispričao da se princeza Ketrin prema Vilijamu odnosi kao da joj je četvrto dete.

„Kejt se prema njemu ponaša kao prema četvrtom detetu jer je sklon napadima besa. Oni se svađaju, to nije savršen brak. Svađe između njih su strašne“, rekao je.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading