'NE VERUJEM DA BIVŠA SUPRUGA PATI, JA NISAM MUŠKARAC ZA NJU" Ša prvi put na ovaj pričao o Ivani, a kada je spomenuo Taru desio se tajac!
Foto: Youtube/Printscreen

I ovog subotnjeg popodneva na televiziji Pink je novo izdanje emisije "Magazin In", Sanja Marinković ugostila aktuelne zadrugare i to Paulu Hublin, Sandru Rešić, Marka Đedovića, Nadicu Zeljković i Nenada Aleksića Ša.

Ša je progovorio o bivšoj supruzi Ivani, a onda je spomenuo i devojku Taru Simov. Reper je istakao da njegova bivša supruga zaslužuje drugog muškarca pored sebe.

- Zbog koga ste najviše propatili i patite do sada? – glasilo je pitanje za Ša.

- Nisam propatio, jedino proteklih mesec i po dana. Nosim na leđima tridesetak ljudi. Osoba koju volim nije pored mene, bilo bi mi mnogo lakše da guram sve ovo, ne bih morao sam – rekao je Ša.

- Šta misliš, ko više pati, tvoja bivša supruga ili Tara – upitala je repera Sanja Marinković.

https://www.youtube.com/watch?v=HJ0bF5swduM&t=1s

- Ne verujem da bivša supruga pati, ima svoj život. Ja nisam muškarac za nju, ona zaslužuje drugačijeg muškarca. Ja sam ovde, moja devojka je napolju. Ne mogu da ulazim u to da li Tara pati, ali osećam da joj falim. Mislim da joj je teško, lakše je boraviti napolju negdo ovde. Njoj je lakše da bude napolju, imaš društvo i sve. Ja bih voleo da je ona unutra – rekao je Ša u emisiji "Magazin In".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading