OLJA VAMPIRICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM O ROBOVIMA Janjuš otvoreno priznao da je zainteresovan da mu bude domino dama!
Foto: Youtube/Printscreen

Zadrugarka Olja Vampirica privlači veliku pažnju javnosti od prvog pojavljivanja, što intrigantnim izgledom, što pričom koja se krije iza njenog nadimka, a sada je otvorila svoju dušu i pričala zadrugarima o svom iskustvu sa muškarcima i na Sajmu erotike, što je ponajviše zainteresovalo Marka Janjuševića Janjuša, koji nije prestajao da je zapitkuje, te mu je ona podrobno objasnila odnos domino dama i roba, kao i kakve je sve ponude dobijala.

- Meni su tražili: "Vodi me na lancu, tuci me, ja sam tvoje štene, naređuj mi". Radiš mu šta hoćeš, on je "ispod nje" i sve što kaže on mora da radi. Rob je u bukvalnom smislu - iskrena je Vampirica.

OLJA VAMPIRICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM O ROBOVIMA Janjuš otvoreno priznao da je zainteresovan da mu bude domino dama!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Janjuš je toliko bio fasciniran njenom pričom da joj je tražio da mu do detalja objasni kako izgleda sajam, jer kako je sam rekao naložiće se na to i otići će da vidi kako to sve izgleda.

- Imaš gumenih lutki, sve iz Kine dolazi, hiljadu evra. Govori, imaš sa njom probleme... Imaju kožu kao žensko, to je tako dobro napravljeno - ispričala je Olja, a onda se Janjušević nadovezao:

- Može li da se naruči? Bio sam u Kini, nikad nisam sreo takvu lutku. Moramo na taj Sajam erotike - zaključio je.

ONA JE LAKA DEVOJKA, IMALI SMO AVANTURU ZA JEDNO VEČE Zadrugar totalno raskrinkao Dalilu, otkrio sve detalje odnosa njom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading