MARIJA KULIĆ SE OGLASILA IZ TURSKE Bivša zadrugarka otkrila detalje o svom zadravstvenom stanju!
Printscreen

Marija Kulić već neko vreme boluje od kancera, a fanovi prate njeno stanje iz dana u dan i nadaju se njenom oporavku. Nišlijka se nakon izlaska iz rijalitija posvetila najpre svom zdravlju i porodici, a prema njenim rečima, najnoviji rezultati pokazuju napredak.

Ona se za stručnu pomoć obratila doktorima iz Turske, odakle je objavila fotografiju, uz reči koje ulivaju nadu da će se Marija uskoro rešiti ove opake bolesti:

- Pre svega hvala svima na divnim rečima podrške. Dobro sam, moje stanje je pod kontrolom. Ja sam borac i drugačiji rezultat nije bio opcija. Hvala poliklinici što je sve vreme bila uz mene, što su za jedan dan zakazali pregled na PET skeneru i organizovali celo putovanje. Pregledala sam se u univerzitetskoj bolnici, koja je deo najveće zdravstvene grupacije u Turskoj. Imam samo reči hvale za bolnicu i osoblje, kako za doktore tako i za prevodioca. Bolnica je opremljena najsavremenijim aparatima za onkologiju, rade vrhunski stručnjaci školovani u Americi i što je najvažnije imaju 98% uspeha u lečenju, upravo zato sam se opredelila za ovu bolnicu - napisala je Marija optimistično.

MILICA DABOVIĆ ULAZI U ZADRUGU?! Košarkašica otkrila da bi htela da uđe, a evo koji je njen uslov!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Čili Vili

06.10.2021 23:39

Ima li nešto što nije naručila ? jao kad se tikva pokondiri! Želim joj brz oporavak ,al toliko skretanja pažnje na sebe u tako teškoj bolesti , malo neumesno.