TARA PROGANJALA RASTU Rijaliti Plus otkriva kako je Simova jurila popularnog repera!
Foto: Youtube/Printscreen

O burnoj prošlosti 21-godišnje Tare Simov dosta se zna, a tokom svog učešća u Zadruzi starleta je priznala da je još u detinjstvu koristila narkotike, noći provodila po splavovima i živela burno.

TARA PROGANJALA RASTU Rijaliti Plus otkriva kako je Simova jurila popularnog repera!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Tara je uvek volela da bude u društvu javnih ličnosti, pa je tako često viđana s poznatim beogradskim starletama, a kako otkrivamo, odmalena je volela i poznate momke.

„Rijaliti plus“ došao je do ekskluzivnih saznanja da Nenad Aleksić nije jedini reper kojeg je Tara smuvala. Naime, prema rečima dobro upućenog izvora, ona je ludela i za Stefanom Đurićem Rastom, kojeg je na kraju i osvojila.

TARA PROGANJALA RASTU Rijaliti Plus otkriva kako je Simova jurila popularnog repera!

Alo

 

- Tara je oduvek želela da bude poznata. Trudila se da bude u društvu popularnih devojaka sa kojima je izlazila na najaktuelnija mesta u gradu, pila skupa pića i vozila se u luksuznim automobilima. Još kao maloletnica počela je redovno da izlazi jer nije imala kontrolu roditelja - rekao je na samom početku naš izvor.

- Privlačili su je popularni momci, volela je da se hvali drugaricama i vršnjacima kako se dopisuje ili se viđa s nekom gradskom facom, a neko vreme joj je meta bio Rasta - otkrio je naš izvor.

- Oni su se svojevremeno kretali u sličnim krugovima, svideo joj se njegov stav i nepristupačnost i počela je češće da izlazi na mesta gde i Rasta, da mu šalje poruke i da ga otvoreno muva. Njega ona najpre nimalo nije zanimala, bila je klinka za njega, a i fizički uopšte nije njegov tip, ali Tara je bila uporna i na kraju su se smuvali - šokirao nas je izvor, pa nastavio:

- Rasta nikada nije ozvaničio vezu s njom. Poljubili su se nekoliko puta, uglavnom kada su bili pijani u nekom noćnom izlasku. Čuli su se povremeno i bili su u okej odnosima, ali nikada to nije imalo potencijala da pređe u ozbiljan odnos. Tara se nakon toga javno hvalila kako se ljubila sa Rastom, što je njega iznerviralo pa se distancirao od nje. Nisu mu trebale te priče ni povezivanja sa maloletnom klinkom - rekao nam je za kraj sagovornik.

 Nemam apetit dok ne zapalim džoint!

Iako je rekla da je u Zadrugu 5 ušla kako bi sa sebe skinula etiketu ljubavnice i javnosti se predstavila u što boljem svetlu, Tara i u ovoj sezoni ne prestaje da šokira.

- Ništa ne jedem, kada sam van rijalitija, mnogo duvam i nemam apetit dok ne zapalim buksnu - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

NIJE ZNAO DA GA SNIMA KAMERA! Evo šta radi Darko Tanasijević iza kulisa, sve je iznenadio njegov performans!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading