VELIKI SI PSIHO Stefan Karić žestoko ponizio Cara, pa potkačio i Maju Marinković!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugari su sinoć birali između bivšeg ljubavnog para Dalile Dragojević i Filipa Cara. Naredni koji je nominovao bio je Stefan Karić:

- Što se tiče njih, naš odnos je korektan, trenutno sam sa Dalilom u boljim odnosima. Filip nema neko druženje niti bilo šta, ja Maji uvek skrenem pažnju da neda povoda Caru da joj zameri bilo šta. Žao mi nje. Nikada nismo Car i ja imali neki odnos sa sukobima imamo neko poštovanje. U prošlog sezoni si ti bio simpatičniji, bolji, sada si totalno pogubljen. Prolupao si, žao mi što si u takvom situaciji. Prema Dalili si ispao ozbiljna smradina. Videli smo u više navrata da jesi. Ispao si najgori, svaki put vređaš, ne znam odakle tebi taj bes i mržnja. Pogledima ste razgovarali, uprapastili ste to vašom ljubomorom. Razvijao si pogrešne filmove - izjavio je Stefan.

VELIKI SI PSIHO Stefan Karić žestoko ponizio Cara, pa potkačio i Maju Marinković!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- To su dva čoveka koja su bila u nekom ponoru, bili smo zaljubljeni i ja se borim da ne budem pogubljen... - branio se Car.

- Treba to da podneseš muški i neke reči izbegneš. Maja misli da joj neko pokazuje ljubav preko se*sa. Maja je veliki psiho - rekao je Karić Maji.

- Sa mnom nema zajebancije, ja to rešim za dva minuta - ubacila se Maja.

- Ja ću uvek komentarisati sve teme ovde. Dalila je barabar sa Filipom, drago mi je što poštuje svaki moj komentar. Nisam čuo da je ustala i rekla ispala sam smrad prema ovom dečku. Ostala si sama. Ja nikada nisam video osobu koja bi prešla preko tih stvari. Digao te je iz blata. Nominujem Dalilu - završio je Karić.

OSUO ŽESTOKU PALJBU PO LJUBAVNOM TROUGLU Miki Đuričić bez dlake na jeziku opleo po Dragojevićima, šokirao sve svojim izlaganjem!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading