PRODAVALA JE SVOJE TELO ZA NEKOLIKO DANA NA KOPU! Bivši dečko Ane Jovanović otkriva šokantne detalje iz njene prošlosti!
Printscreen

Poslednjih nekoliko dana odnos Ane Jovanović i Filipa Cara je ono o čemu se najviše priča u Beloj kući i van nje. Ana je otkrila mnoge detalje iz privatnog života, a između ostalog i da je bila sa oženjenim muškarcem.

Tom prilikom oglasio se Nikola Ilić, bivši dečko ove zadrugarke.

Nikola je ispričao da je Ana ušla u rijaliti kako bi sebi digla cenu, pa se nametnulo pitanje da li je ona naplaćivala seksualne usluge.

PRODAVALA JE SVOJE TELO ZA NEKOLIKO DANA NA KOPU! Bivši dečko Ane Jovanović otkriva šokantne detalje iz njene prošlosti!

Printscreen

 

- Meni nije. Ali ostalim momcima očigledno jeste... Možda nije direktno uzimala pare, ali je prodavala svoje telo za par dana na Kopu ili Zlatiboru - objasnio je Nikola Ilić.

Inače Ana i Dalila su juče imale žestok okršaj nakon što se Dalila vratila iz apartmana odakle je posmatrala sve što su radili Ana i Car.

ZAŠTO JE ONDA PROMENIO VERU ZBOG NJE?! Dalilina rođaka iznela šok detalje iz prošlosti Dragojevića, potkačila i Davida: Bruka i sramota porodice!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Lana

19.03.2022 03:49

hajde ostavljeni ne lazi i promeni frizuru!

ja

19.03.2022 04:54

Juju koja muskarcina oce i on u zadrugu.

Goca

19.03.2022 14:12

Kakvi ste bivsi jadni I odvratni posto te ostavila sad drvlje I kamenje