SOFIJA PRIZNALA DA JE BILA SA ALBANCEM! Uputila mu brutalne pretnje, pa u sve uplela i druge ljude 11:40 Vip 0
BIVŠI DEČKO ANE IVANOVIĆ JE MILIONER Njega je volela najviše posle Bastijana, a on je posle raskida oženio pevačicu 15:04
OVAJ MOĆNIK JE BIVŠI DEČKO JOVANE JEREMIĆ Nakon razvoda volela je njega, vrlo je cenjen i uticajan, a evo kako izgleda! 06:30 Vip 1
OVAJ PODATAK JE UKLONJEN IZ BIOGRAFIJE MIRKE VASILJEVIĆ! Burna prošlost o kojoj nikada nije pričala, sve se saznalo 08:55 Vip 0
OTKRIVENA TAJNA LJUBAV JELENE ĐOKOVIĆ! U pitanju je naš poznati sportista, njega je volela pre Novaka! 12:21 Vip 0
BILA SAM SA NJIM, PRIZNAJEM! Milica Pavlović ljubila poznatog sportistu, godinama krila istinu, a onda se sve saznalo! 08:00 Vip 0
ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SE POMIRILA SA BIVŠIM DEČKOM! Nakon optužbi za nasilje donela šok odluku, javno se hvali! 10:20 Vip 0
ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SE LJUBI SA DEVOJKOM U USTA Nakon tvrdnji da je trpela nasilje od bivšeg dečka pevačica šokirala 15:18 Vip 0
EDITA SE POMIRILA S BIVŠIM DEČKOM Skinula tetovažu i bacila njegovo cveće na nastupu, a sada usledio šok, otkriveni detalji 07:20 Vip 0
SKINUO SE BIVŠI DEČKO MILICE TODOROVIĆ Majstor za tetoviranje obrva se slikao na bazenu, pokazao čime raspolaže 14:35 Vip 0
GODINAMA SE KRILA NA TAJLANDU Manekenka bivšem dečku ODGRIZLA JEZIK, preti joj ZATVORSKA KAZNA (FOTO) 17:00 Razonoda 0
DA LI JE MARKO MILJKOVIĆ BIO NASILAN PREMA TEBI? Ena Popov nakon 18 godina progovorila o bivšem dečku 19:20 Vip 0
PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA Bivši joj ostavio MILION DOLARA iako su raskinuli pre 34 godine! 16:20 Razonoda 0
OGLASIO SE BIVŠI DEČKO MILICE TODOROVIĆ Lazar nakon raskida osuo paljbu: Nikad se nisam ložio na nju 21:00 Vip 0
OVAJ MOĆNIK JE BIVŠI DEČKO JOVANE JEREMIĆ Nakon razvoda volela je njega, vrlo je cenjen i uticajan, a evo kako izgleda! 09:15 Vip 0
MOŽE DA ŠALJE CVEĆE I PORUKE KOLIKO HOĆE, NE ZANIMA ME Od braka Ivane Nikolić nema ništa, otkrila detalje o neverstvu partnera! 22:30 Vip 0
OTARASILA SI SE BUDALE, FUJ Majka Kaće Živković otkrila detalje njene fatalne veze: Plakala je, pitala me je kako mogu... 17:40 Vip 0
PALA SAM U NESVEST NASRED ULICE JER JE RASKINUO SA MNOM Pevačica šokira priznanjem, zbog ljubavi spremna na sve! 22:13 Vip 0
OTKRIVENO KO VEČERAS ULAZI U ELITU! Produkcija sprema ovim učesnicima haos, držali su sve u tajnosti! 13:15 Vip 0
DANAS TRUDNA SA AMERIČKIM GLUMCEM, A NEKAD LJUBILA FUDBALERA Šok ispovest Nine Seničar o turbulentnoj vezi sa sportistom 19:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0