OVAJ MOĆNIK JE BIVŠI DEČKO JOVANE JEREMIĆ Nakon razvoda volela je njega, vrlo je cenjen i uticajan, a evo kako izgleda! 06:30 Vip 1
OVAJ PODATAK JE UKLONJEN IZ BIOGRAFIJE MIRKE VASILJEVIĆ! Burna prošlost o kojoj nikada nije pričala, sve se saznalo 08:55 Vip 0
OTKRIVENA TAJNA LJUBAV JELENE ĐOKOVIĆ! U pitanju je naš poznati sportista, njega je volela pre Novaka! 12:21 Vip 0
BILA SAM SA NJIM, PRIZNAJEM! Milica Pavlović ljubila poznatog sportistu, godinama krila istinu, a onda se sve saznalo! 08:00 Vip 0
ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SE POMIRILA SA BIVŠIM DEČKOM! Nakon optužbi za nasilje donela šok odluku, javno se hvali! 10:20 Vip 0
ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SE LJUBI SA DEVOJKOM U USTA Nakon tvrdnji da je trpela nasilje od bivšeg dečka pevačica šokirala 15:18 Vip 0
EDITA SE POMIRILA S BIVŠIM DEČKOM Skinula tetovažu i bacila njegovo cveće na nastupu, a sada usledio šok, otkriveni detalji 07:20 Vip 0
SKINUO SE BIVŠI DEČKO MILICE TODOROVIĆ Majstor za tetoviranje obrva se slikao na bazenu, pokazao čime raspolaže 14:35 Vip 0
GODINAMA SE KRILA NA TAJLANDU Manekenka bivšem dečku ODGRIZLA JEZIK, preti joj ZATVORSKA KAZNA (FOTO) 17:00 Razonoda 0
DA LI JE MARKO MILJKOVIĆ BIO NASILAN PREMA TEBI? Ena Popov nakon 18 godina progovorila o bivšem dečku 19:20 Vip 0
PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA Bivši joj ostavio MILION DOLARA iako su raskinuli pre 34 godine! 16:20 Razonoda 0
OGLASIO SE BIVŠI DEČKO MILICE TODOROVIĆ Lazar nakon raskida osuo paljbu: Nikad se nisam ložio na nju 21:00 Vip 0
OVAJ MOĆNIK JE BIVŠI DEČKO JOVANE JEREMIĆ Nakon razvoda volela je njega, vrlo je cenjen i uticajan, a evo kako izgleda! 09:15 Vip 0
MOŽE DA ŠALJE CVEĆE I PORUKE KOLIKO HOĆE, NE ZANIMA ME Od braka Ivane Nikolić nema ništa, otkrila detalje o neverstvu partnera! 22:30 Vip 0
OTARASILA SI SE BUDALE, FUJ Majka Kaće Živković otkrila detalje njene fatalne veze: Plakala je, pitala me je kako mogu... 17:40 Vip 0
PALA SAM U NESVEST NASRED ULICE JER JE RASKINUO SA MNOM Pevačica šokira priznanjem, zbog ljubavi spremna na sve! 22:13 Vip 0
OTKRIVENO KO VEČERAS ULAZI U ELITU! Produkcija sprema ovim učesnicima haos, držali su sve u tajnosti! 13:15 Vip 0
DANAS TRUDNA SA AMERIČKIM GLUMCEM, A NEKAD LJUBILA FUDBALERA Šok ispovest Nine Seničar o turbulentnoj vezi sa sportistom 19:40 Vip 0
MIRKA JE PRE VUJADINA LJUBILA OVOG IMUĆNOG DASU! Nikada o njemu nije pričala u javnosti, a sada je jasno i zašto! 08:32 Vip 0
NAŠA PEVAČICA ZAVRŠILA U ZATVORU ZBOG DROGE Bivšeg optužila da je makro, pa sve detalje otkrila javno 09:00 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57