UZVRATILA MU ISTOM MEROM! Anđelo mazio Minu po intimnim delovima tela naočigled svih, zadrugarima popuštaju kočnice! (VIDEO)
Printscreen

Mina Vrbaški i Anđelo Ranković su odlučili da na ovoj žurki budu "posmatrači", tačnije, njih dvoje ne žele da igraju i uživaju u čarima kazina već su odabrali da se maze i uživaju u prisnim dodirima.

Oni su od samog ulaska Mine u rijaliti započeli intimno druženje koje se od sinoć nastavlja u hotelu "Zadruga" jer je Mina kao ovonedeljni vođa odabrala baš Anđela za svoju omiljenu ličnost.

Podsetimo, već se dosta spekulisalo o odnosu Mine i Anđela zbog njihove prisnosti, naročito u prethodnim sezonama, ali su oni to vešto negirali i odbijali da priznaju da ipak između njih sevaju varnice.

BRUTALNA TUČA U ZADRUZI! Miki krvnički nasrnuo na Filipa Cara, izgovorio jezive pretnje njemu i Dalili, opšte rasulo na imanju!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nikola

30.03.2022 11:45

Taj samo toj deci ulece na kvarno prosle godine franu sad ovom teniseru sto nije stavrtovo minu dok je bila sa tomovicem kako oprezno prica pred krisitijanom cudo da ove godine nije plako pre je plako svaki dan auuu kakav beskicmenjak kako se smesno tuko sa franom prosle god mlataro nogicama ko devojcica zena