RASULO U BELOJ KUĆI! Dejan Dragojević napravio haos nakon što je otkriveno da krišom gleda bivšu, umešali se i Dalila i Filip Car
Printscreen

U toku je emisija "Pitanja novinara", a novinar Darko Tanasijević pozvao je Dejana Dragojevića da prokomentariše navode Marijane Zonjić kako on i dalje voli Dalilu Dragojević i da je primetila da upućuje poglede bivšoj suprugi.

- Podbadanje Aleksandre preko nekih stvari prepoznali bi i petlići u rijalitiju. Izlaganje je bilo kontradiktorno, kao i juče Ani što je rekla. Rekla je da sam skinuo naočare, a posle 10 sekundi da je videla moj pogled kroz naočare. Kad je neko od nas troje blizu beleži se sve. Jedino gde sam imao problem, bilo je oko Aleksandre. Noralno da ona laže. Koja je poenta prijateljstva i druženja, ako neće da slaže? - rekao je on.

RASULO U BELOJ KUĆI! Dejan Dragojević napravio haos nakon što je otkriveno da krišom gleda bivšu, umešali se i Dalila i Filip Car

Printscreen

 

- Ja sam prvi koji je protumačio da je ta pesma pevana za njega i prvi sam nakon Marijaninog izlaganja rekao da nema šta njena prijateljica da gleda gde gleda njen bivši muž. Ako Dejanove poglede i dela treba neko da tumači, to je njegova devojka, a ne Dalila i njeni prijatelji - ubacio se Car.

- Videla sam jer je dečko bio ispred nas - pravdala se Marijana.

- Čime ona može tako da joj pomogne? Samo problem može da se napravi. Družite se na načine da nećete kad prolazite da pevate pesme koje mogu da se tumače i da nećete da gledate gde ti ljudi gledaju i šta rade. Ja 1000 sr*nja ne bih napravio da se ovakve priče nisu govorile - nastavio je Car.

- Ovde su dolazila pitanja, Aleksandra je ljubomorisala. Ja nisam prva pokrenula tu temu. Dejan je juče rekao kako ona njemu posvaćuje pesme, a to uopšte nije tako - dodala je Marijana.

RASULO U BELOJ KUĆI! Dejan Dragojević napravio haos nakon što je otkriveno da krišom gleda bivšu, umešali se i Dalila i Filip Car

Printscreen

 

- Ja od nje sad čujem stvari za naočare. Ona meni to nije rekla, znam da su pitanja dolazila zbog priče i Aleksandre. Meni kad su stigla pitanja za Dejana, rekla sam da ne gledam u njegovom pravcu, a da sam želea da pravim probleme rekla bih da me je gledao. Mene ne zanima da pravim probleme bilo kome u vezi. Za mene je to jako ružno. Pesma je bila upućena Filipu, jer se radi u plavim očima. Ja sam od Dejana prvi put čula da ona planira da kupi taj auto - uključila se Dalila.

- Istina ovde može da ima 100 strana. Ja sam ovde govorio samo istinu, ništa slagao i izmslio nisam. Ako se gleda na komentarisanje da li je meni stalo ili ne, po njenim komentarima znbači da ona ima emocije prema meni, pošto je plakala zbog mene. Izlaganje Marijane govori o njihovom odnosu i kako želi da napakosti. Marijana je neko ko je jako sujetan i želi da vrati Aleksandri - pričao je Dejan.

- Marijana je vukla Dalilu da vidi kako se on druži sa Anom - podsetio je Karić.

- Moja šteta je što sam rekla nešto, ne želim da oni ulaze u sukobe. Ja sam do juče ćutala, a Dalili sam tek rekla juče. Ti gledaš u tom pravcu, a ona ne - nastavila je Zonjićeva.

RASULO U BELOJ KUĆI! Dejan Dragojević napravio haos nakon što je otkriveno da krišom gleda bivšu, umešali se i Dalila i Filip Car

Printscreen

 

- Možda si se dogovorila da ti gledaš u Dejana i prenosiš informacije, a da ona ne gleda - dodao je Karić.

- Kad smo se vratili iz Amidžija, krenuo sam ka DJ Nebi, nisam hteo da prolazim i sve vreme sam se ganjao sa Aleksandrom. Kad je Luks delio budžet, ona je rekla da bolje da je pričao o onima sa kojima je imao konflikt, znali Dalila, Filip i ja. Ona se šalte, ona nema ni mesto - nastavio je Dejan.

- Ovaj dečko mene ne zanima, nebitna je osoba i ameba. Ja njega ne komentarišem. Vezano je za mene, ima svedoka, ali neću da uplićem ljude. Ja ne mogu da lažem, videla sam neke stvari. Ja se sa njom družim tri meseca, ona ga nije spomenula i pričala je samo o braku - govorila je Zonjićeva.

GRCA U SUZAMA ZBOG SINA Oglasila se Biljana Dragojević nakon Dejanovog emotivnog brodoloma i otkrila sve o njegovom povratku porodici

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nela

26.06.2022 09:26

Ko je pratio posebno zadnje dve nedelje zna da su se Zonjićka i Dudla dogovorilie da ova plasira priču ...