MILJANA SKINUTA SA RESPIRATORA Marija otkriva: I dalje je kritično, trpi jake bolove, samo da mi dete bude dobro!
Foto: Ataimages

Miljana Kulić operisala se u Turskoj, a posle samo nekoliko dana se avionom vratila za Srbiju, iako doktori poručuju da nije smela da sedne avion najmanje šest nedelja posle intervencije.

Rijaliti zvezdi je pozlilo i hitno je prebačena u Klinički centar Niš, gde joj je odstranjena slezina. Ona je tom prilikom izgubila mnogo krvi, a do noćas je bila u veštačkoj komi.

MILJANA SKINUTA SA RESPIRATORA Marija otkriva: I dalje je kritično, trpi jake bolove, samo da mi dete bude dobro!

Instagram

 

Kako objašnjava njena majka Marija Kulić, doktori su je noćas skinuli sa respiratora, međutim njeno zdravstveno stanje je i dalje veoma loše.

- Doktori čine sve da joj bude bolje. Skinuli su je juče sa respiratora, međutim ona je i dalje kritično. Pod jakim je sedativima da ne bi trpela jake bolove, ali i da se ne bi psihički uznemiravala - kaže Marija.

Ona dodaje da se ne odvaja od svoje ćerke:

- Stalno sam uz nju jer je specifičan pacijent. Jedva stojim na nogama od umora i brige. Ovo je zasita strašno.

Kulićeva dodaje da trenutno ne razmišlja o bolnici u Turskoj koja je, očigledno, napravila propust tokom Miljanine operacije.

- Samo da mi dete bude dobro, pa ćemo da vidimo šta ćemo da radimo sa tom klinikom. Uopšte sada ne razmišljam o tome. Najbitinije mi je da ona dobije vitamine i lekove koji su joj neophodni, a ostalo sada nije važno - kaže Kulićeva

ANĐELA KONAČNO PROGOVORILA O MATEJI I TARI Otkrila koga bi od bivših zadrugara povela kod roditelja, a sa kim bi išla na pusto ostrvo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading