SVIĐAM SE MILICI, PRATI ME NEDELJAMA Bilal Brajlović raskrinkao cimerku, pa progovorio o Maji: Igra se sa mnom
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bilal Brajlović progovorio je o svojim emocijama i vezi sa Majom Marinković. 

-Odnos nam je toplo hladno. Ljuti se što kažem da mi se išlo kući. Počeo sam da se zaljubljujem, ali ne znam na čemu sam. Sinoć mi pred spavanje kaže dva puta: "Volim te", a opet vidim na sitnicama tu neku igru - rekao je Brajlović, pa objansio.

SVIĐAM SE MILICI, PRATI ME NEDELJAMA Bilal Brajlović raskrinkao cimerku, pa progovorio o Maji: Igra se sa mnom

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Pa šta da uzmeš Jelenu za majku. U slučaju da mogu da biram, ne bih izabrao Jelenu i tu mi govori da je igra. Nastaće sutra problem zbog Jelene Golubović. Mora sve da ide postepeno. Ne dam da pravi budalu od mene ponižavanjem. Da nisam dobar, svi znamo kako bi to izgledalo i kako je izgledalo. Ne želim da mi rijaliti opet uđe u glavu pa da postanem takav. Hoću da budem ovakav kakav sam. Sebi to ne dozvoljavam. A to za ceduljicu. Evo, da sam ja njoj rekao odmah, poslušala bi me dve rečenice, skočila bi kod Milice, ona bi je slagala i haos bi nastao. Nisam izbegao haos, ali sam pokušao - rekao je Bilal.

- Ivan je rekao svoju teoriju da mi se sviđaju i Aleksandra i Milica, ali mi se ne sviđaju. Mislim da se sviđam Milici, tri nedelje me gleda, prati. Ja se nasmejem na to, jer ne znam da li to namerno radi da bi došlo do frke ili je stvarno sviđanje - rekao je Bilal.

NAPUSTIO ZADRUGU Miljanin bivši dečko izašao iz bele kuće, zadrugari u šoku (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading