SPREMILA BUDŽET ZA BELU KUĆU Jelena Golubović stiže u Zadrugu, a evo i KAD  (VIDEO)
Foto: Alo/Dejan Briza

Jelena Golubović, dvostruka pobednica rijalitija, izašla je iz Zadruge sredinom januara, ali se o njenom učešću u šestoj sezoni popularnog rijalitija i dalje priča. Poslednjih nekoliko nedelja Jelena je, zbog studija psihoanalize, provela u Moskvi, zbog čega je tek usput ispratila dešavanja u rijalitiju, ali nam je kroz šalu poručila da je spremila budžet za Zadrugu kada nam je pokazala svežanj novčanica u apoenima od 10 dinara. 

SPREMILA BUDŽET ZA BELU KUĆU Jelena Golubović stiže u Zadrugu, a evo i KAD  (VIDEO)

Dejan Briza

 

Golubovićeva je iz Zadruge 6 izašla sredinom januara po unapred postignutom dogovoru s produkcijom, budući da je zbog akademskih ciljeva koje je sebi postavila morala da putuje u Moskvu.

- Upisala sam studije psihoanalize na institutu u Moskvi koji je peti u svetu iz te oblasti, a najjači je u Rusiji. Želim da dobijem diplomu iz psihoanalize, a kada sam se sa produkcijom dogovarala oko mog izlaska, Željko Mitrović je podržao moje akademske ciljeve. On je čovek koji podržava umetnost i obrazovanje, a to je u mnogim prilikama i pokazao - rekla je Golubovićeva.

 

 

Detaljnije o Jeleninom razgovoru o planovima učešća, ali i aktuelnim zadrugarima možete pogledati u video intervjuu u sklopu teksta. 

BURNA NOĆ U HOTELU Milica provela noć sa Bilalom, tragovi na vratu otkrili istinu (FOTO)

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading