"IMALA JE TROJKU SA NAJBOLJOM DRUGARICOM I NJENIM MUŽEM" Janjuš opleo po Maji, otkrio mračne detalje njene prošlosti, starleta pomenula njegovu bivšu ženu!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Tokom njegovog gostovanja, u emisiju je uletela Maja Marinković koja je otpočela žestoku svađu sa Janjušem.

-Veruj mi da sam se spasio, bilo mi je dobro, ne mogu reč da kažem...Kako je krenulo, naje**o bih još više - rekao je Bilal.

-Janjuš najbolje zna koliko treba da se skineš sa Maje - rekao je Osman.

-Nešto ne bi bilo u redu sa mnom kada bih ja imao emociju posle svega, otreznio sam se skroz - rekao je Brajlović.

-Da li si namerno ušao sa ciljem, imao si problem sa Carem, Zvezdanom, da li si hteo da napraviš bum ili neku, jednostavno, osvetu - pitao je Osman.

-E sad što se tiče njih, može se reći što se tiče ostalih. Moje mišljenje je da je bilo blago - rekao je Bilal.

-Da nije bio Filip Car, bio bi neki...Da li postoji mogućnost da se vratiš Maji - pitao je Osman.

-Ne, nikako. Ne želi ona, ne želim ni ja, juče je bila žurka, nijedan pogled. Drago mi je što ne naskače i ne pravi frke, drago mi je da se i ona sklonila - rekao je Bilal.

-Maja je sva luckasta i inače je sve bolji i bolji rijaliti igrač - rekao je Karić.

-Maja ne priča gluposti?! Pa ne znam sada - rekao je Bilal.

-Kako su reagovali tvoji bližnji na taj se*s u radiju - pitao je Janjuš.

-Tebe sam upoznao sada kada sam ušao, ali sam opet imao neko poštovanje. Skinuo sam sliku tu, da ne bi bilo ispod vaše slike - rekao je Brajlović.

Maja Marinković uletela je u radio.

-Izvini Janjuše, koji ti problem imaš sa mnom? To što komentarišeš sada se**ualne odnose, evo ja sada tebe pitam, kako se tvoja žena osećala dok je gledala tvoje se**ualne odnose sa mnom? Ja te pitam - rekla je Maja.

-Nije gledala - rekao je Janjuš.

-Ti si bio oženjen čovek i imaš kod kuće dete, samo da podsetim...Nisam ponosna, je l' si ti? Bio si kao zauzet čovek sa Majom Marinković. Slobodno stavi nogu preko mene, a je l' ti neće devojka biti ljubomorna zbog ovoga - rekla je Maja.

-Ne znam ja šta si ti primetila - rekao je Bilal.

-Kako se tvoja žena oseća kada me i dan danas voliš najviše na svetu, a živiš kod nje. Kar**i su ti ženu tamo po klubovima, beži. Lako je biti pošten kad te niko neće - dodala je Marinkovićeva.

-Znate li da je Maja imala trojku sa drugaricom i njenim mužem - rekao je Janjuš.

-Ti si nesrećan čovek jer si razveo brak zbog mene. Mislili su ljudi da ću da te zavozam, zaposlim te kao kuvara za dva minuta - rekla je Maja.

"MILJANA JE BOLJA RIBA OD MAJE" Nakon poljupca Miksi i Bilala, za Alo! se oglasio Brajlovićev najbolji drug, pomenuo i Cara

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading