ORI SE BELA KUĆA Miljana i Zola vode rat do istrebljenja, haos u Zadruzi
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Odnos Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić ne prestaje intrigira gledaoce, a sada su bivši ljubavnici ponovo ušli u sukob. 

Ne shvatam je ozbiljno. Nije problem da ja ozvaničim vezu, ali to što je ona uradila se meni ne dopada. Ja nju ne mogu da ponizim, kao što je ona mene ponizila. Mi sre ponašamo kao da smo zajedno, ali ja njoj ne verujem. Za mene je sve što ona kaže smešno, ne mogu da joj poverujem. Bitno mi je kako se ja osećam u nekom odnoisu, a da li smo u vezi ili ne, ne menja ništa. Bolje je da kažem da nismo zajedno, da bi ona razmislila više o nekim stavrima. Mene stvarno ništs ne zanima - rekao je Zola.

Ja ovde se ne trudim da se dodvorim gledaocima. Bili smo svedoci toga kad je iz ljubavi sa mnom, odjednom krenuo u odnos sa Anitom. Imao je prema meni emocije u pretkodnoj ''Zadruzi'', toliko velike, da je dva dana nakon što me je ostavio imao odnos sa Nevenom Savić. Poručujem mu da pokupi stvari iz hotela. Osećam da nema emocije prema meni, za razliku od Nenada, koji me voli. Niko ne može da me ubedi da je ovo ljubav, ni da je ikada to bila. Izaziva iz mene sve najgore, da bih ga ispolivala i izvređala - istakla je Miljana.

-Miljana priča kako mene sad voli, a ja igram rjaliti. Šta je ona uradila pre petnaest dana? Ona pokušava da ubedi druge u emocije koje ima kad sam ja u pitanju, a to što se je*ala sa drugim, to se zanemaruje. Spominje Nevenu i neke devojke, a nas odnos kad sam rto ja radio, nije isti kao što je sad - rekao je Zola.

Što spominješ Bebicu sad, ako si već rekao da si prešao preko toga? - upitala je Aleks.

-Nisam prešao preko toga. Ja sam papak najveći jer si me izdala. Ja sam papak jer prelazim preko svega, ali ono što je Miljana uradila ne može da se zaboravi - kazao je Zola.

-Ti si posle dva dana završio sa Anitom, shvati to. Ja imam velike emocije porema meni, zato sada manipuliše - kazala je Miljana.

-Da, zbog toga si skalala po Bebicinom ku*cu - dodao je Zola.

-Da, a ti sa Anitom - rekla je Miljana.

ZATRESLI IZOLACIJU! Filip i Maja u nikada žešćoj akciji, Aleksandri neće biti dobro kad sazna za ovo (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading