Zadruga 7
Foto: Alo/Alo! Ilustracija /J.V.

Pevačica Ivana Šašić ući će sutra na poznato imanje u Šimanovcima, gde će biti zadužena za pevanje na žurki.

- Ulazim u Zadrugu, ali kao pevač. Dobila sam poziv, ali mislim da mi ove godine nije mesto tamo, ali kao pevaču uvek. To je moja profesija - kazala je prvo, pa se osvrnula na bivšeg muža Bojana Simića, koji je učesnik aktuelne sezone "Zadruge".

- Mislite da bi meni bolje bilo nego Ani Ćurčič? Mislim da bi meni bilo i gore. On se ne boji zatvora, a Slavnić ima limit. Bojan ne bo mogao da se kontroliše, Ja sam to isto doživljavala, sve je pitanje šta njemu igra ulogu, njemu igra ulogu da bude tema i da ostane što duže. Njegova zamisao je bila da me isprovocira i da ja uđem unutra - istakla je Ivana za "Red".

- Nemam šta ja da se spremam, ja idem da pevam. On kaže da nije ušao preko mog imena. On je mene stvorio, ja sam niko i ništa. Ja sam mala i neostvarena, niko za mene ne zna, a za njega svi. Nemam ja emocije prema njemu, pecnuću ja njega flašom. Šalim se. Dovoljno je to što on meni preti. Rekao mi je da će biti selidbe. On to radi jer se plaši istine i zna da sam ja rekla istinu - zaključila je.

BIVŠA ŽENA ZADRUGARA NAJAVILA PAKAO PO VEČERAŠNJEM ULASKU Još uvek nije ni ušla, a već šokirala izjavom

Printscreen

 

Ivana je, podsetimo, prošle nedelje na svom Fejsbuku objavila da se od Simića razvela i crkveno, budući da su se na ljubav zakleli i pred Bogom.

- Bože dragi, hvala ti! Od danas razvedena i pred Bogom! Stigao crkveni razvod! - napisala je Ivana tada.

MILJANA TERA MARIJA U ZATVOR Iznela stravične detalje o njenom starateljstvo nad Željkom, evo šta je sve radila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading