BEZ TRUNKE POKAJANJA! Anđela još jednom dokazala da joj ništa nije sveto, izgovorila monstruozne reči, ovo još niste čuli
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Nakon skandala koji su imale Anđela Đuričić i Zorica Marković, Anđela je porazgovarala sa trenutno najboljom drugaricom iz kuće, Aleksandrom Nikolić.

-Meni je jako žao, ali ukoliko ćeš ubuduće da ulaziš u rasprave sa mnom, ja stati neću. Budeš li ponovo prišla kad budem u crvenom kao sinoć, ja ne odgovaram za svoje postupke. Ako ti lepo kažem: ''Nemoj da me diraš, ja tebe neću''. Šta je u njenoj glavi, boli me du*e - pričala je Anđela.

-U njenoj glavi je katastrofa jer si joj izgovorila monstruozne reči - rekla je Aleks.

-Rekla sam joj: ''Pazi, ti imaš 3 bajpasa'' - prisetila se Anđela, a Aleks ju je podsetila:

-Rekla si ''Jadna tvoja deca, kakva si majka...''.

-To sam joj već govorila, ništa novo. Da je zlo, ja joj to govorim od kada znam za nju. Mislim da joj ništa više nisam rekla... Ona je meni pretila:''Je*aće tebe ovi moji napolju'', e tu sam ja pukla... E, hoće li? Pa, sad ćemo da vidimo - rekla je Anđela.

-Je l' znaš šta si posle rekla Neci? "Ići će ti pena na usta"? - pitala je Aleks.

-Išla mu je pena na usta, ali ne od muškog polnog organa od čega bi on voleo, nego mu je stvarno bilo - rekla je Anđela.

-Sve u svemu, treba da budeš svesna toga, da, kada pričaš, da će ti uvek ljudi nametati da ni ti nisi razmišljala - rekla je Aleks.

Sad smo u pitanju on i ja - rekla je Anđela.

To ne komentarišem - rekla je Aleks.

E sad ću da ti vratim sa kamatom, pa će da vidi.. - rekla je Anđela.

ISPIVALI DETALJI AFERE ANĐELE I MENSURA! Maja Marinković otkrila sve o njihovoj letnjoj šemi, Zvezdan će zbog ovoga napraviti haos

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading