"DAJEŠ MI NADU, GLEDAŠ ME DRUGAČIJE OD OSTALIH" Divna DNK na korak da prevari Marka, priznala šta je remeti da mu se totalno preda
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Gledanje snimaka" voditeljka Ivana Šopić najavila je novi prilog u kojem su zadrugari imali priliku da vide priznanje Divne DNK da prema Bilalu Brajloviću ima emocije.

-Ima istine šta Divna radi, a po meni priča drugu priču. Divna, kad sam pokušao nešto prema tebi? - pitao je Bilal.

-Kad me pogledaš imam osećaj da me čudno gledaš, drugi me ne gledaju na takav način, a ti me gledaš drugačije nego ostali - rekla je Divna.

-Ti si meni simpatična, imaš Marka kojeg gotivim, a kad smo bili kod Drveta rekao sam da mi se sviđa druga devojka. Ti ne pokušavaš nešto sa mnom? Ovde si kao druge devojke, pričaš za stolom drugu priču koja tebi odgovara - govorio je Brajlović.

-Nije tako, ja sam komentarisala da sam primetila neke varnice i da nema zaljubljenosti i da ne može da dođe do toga, a da sam slobodna možda bih i bila sa tobom. Ja ne igram rijaliti, ali ga ti vrlo dobro igraš - dodala je Divna DNK.

-Divna, budi iskrena i kaži šta osećaš - dodala je Ivana.

-Ajde, iskreno reci gde sam ja mogao da vidim to - rekao je Bilal.

-Mlad si, neiskusan, nisi probao nešto novo i sa tobom sam okej i nisam bila nešto bliska i radila nešto sa tobom da bih ti privukla pažnju - govorila je Divna.

-Čudno mi je ovo i kad mi je nabacivala sestru. Kad su postupci u pitanju primetili su i drugi, ja ako pušim tri cigarete i Divna puši tri - objašnjavao je Brajlović.

-Divna, je l' ti je dao Bilal lažnu nadu? - upitala je Ivana Šopić.

-Da, jeste - odgovorila je Divna.

-Mislim da je najveći problem što Divna nije sigurna da li je Marko vara, pa joj je to u glavi i zbog toga možda nešto hoće, a ustvari neće ništa - govorio je Bilal.

-Reci da nisi sigurna da ima iskrenu emociju prema tebi, i da mene ne shvata ozbiljno jer sam radila šta sam sve radila i da će nju pre da shvati ozbiljnije jer je zauzeta žena i verovatno mu je javila iskrena emocija - komentarisala je Milica.

-Meni je rekla da bi uradila neke stvari kad bi znala da Bilal neće da šara - otkrio je Neca Lazić.

-Ja znam za Marka i da je on mene i u braku varao, sve devojke znam i strah me je da neku ne dovede kući i da sad radi neke stvari. Ne radim ništa loše, to što se desila neka varnica, desilo se to - pričala je ona.

-Ja sam sad zbunjen - priznao je Bilal.

"BILO JE STRASTVENO" Maja do detalja opisala kakav je Zvezdan u krevetu, Anđeli krenula para na uši!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading