Anđela Đuričič otputovala u Crnu Goru
Foto: Alo/Printscreen Hype TV

 

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić otputovala je u porodični dom u Crnoj Gori, a kako Alo! ekskluzivno saznaje, osim namere da poseti roditelje, ona je imala još jedan razlog da napusti Beograd.

Naime, temperamentna Crnogorka je odlučila da prekine odnos s Zvezdanom Slavnićem, koji joj ništa dobro nije doneo i da krene od nule potpuno sama.

Neposredno pre njenog odlaska činilo se da je među njima sve u najboljem redu, čak ju je Slavnić ispratio i na aerodrom. Spekulisalo se i da će on s njom krenuti put Đenovića kako bi upoznao tazbinu, ali do toga ipak nije došlo. Anđela je u avion ušla sama, a po dolasku u rodno mesto odlučila je da odnos sa Zvezdanom zauvek prekine, na radost svih onih koji su joj govorili da ona zaslužuje puno bolje.

 

- Anđela je došla kući i nakon razgovora sa porodicom donela konačnu, ali nimalo laku odluku. Shvatila je da je napravila mnogo grešaka, i zaključila da bi raskidom sa Zvezdanom bar nešto mogla da ispravi. Želi da se posveti sebi i fokusira se na novi poslovni angažman koji je dobila kao voditeljka na Hajp televiziji. Imaće puno obaveza oko snimanja i pripremanja autorske emisije koju će voditi, svesna činjenice da se takva šansa dešava samo jednom životu, ne želi da je ispusti - otkrio je za Alo! izvor blizak bivšoj zadrugarki.

Nakon što ga je šutnula, Slavnić kao da se zavukao u mišju rupu i zasad se nije oglašavao.

Sa druge strane, slobodna i oslobođena Anđela poslala je svojim fanovima poruku iz rodne Crne Gore.

„Dome, slatki dome. Ovako izgleda doček koji mi je priredila moja drugarica“, napisala je Anđela na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj nazdravlja sa prijateljicom.   

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading