Ana Ćurčić razočarala plasmanom
Foto: Alo/Printscreen

U večerašnjem izdanju emisije "Narod pita" gosti voditeljke Ivane Šopić su Ana Ćurčić i Marko Janjušević Janjuš, a kako je emisija nastavila svojim tokom, voditeljka je poželela dobro veče još jednom gledaocu.

-Želim svu sreću Ani u vezi sa Acom, ne znate koliko ste nas obradovali ovim informacijama. Želim da ti put bude posut ružama, bez trnja. Ja potpuno razumem Anu, priča da je nedorečena i nejasna ne stoji, jer je poptuno jasno zbog čega ne može da odgovori na mnogo pitanja, budući da se gospodin ponašao onako kako se ponašao. Jedino što zameram Janjušu je to što je bio previše oštar prema Ani - rekla je gledateljk

-Hvala vam puno - rekla je Ana.

-Voditeljka je nakon uključenja povela razgovor sa Ćurčićevom.

-Kako si se osećala kada si saznala unutra da imaš Acinu podršku - pitala je Ivana.

-Nisam uspela ni tada, ali mi je mnogo značilo. To mi je pored Zorice bilo unutra, pogotovo one čestitke da je sa decom, to me je potpuno umirilo. Uvredilo me je da Mića to priča, ako to neko treba da kaže, to treba da budem ja. Zvezdan je to iskoristio, misleći da mi je stalo, ali to nema veze sa životom - rekla je Ana, a na podsećanje Ivane o tome da joj je stalno smetalo kada neko nazove njen odnos sa Zvezdanom "skalamerijom", rekla je:

-Ja ne predstavljam skalamerijom, ali je to mala reč. Skalamerija mi je pogrešna reč. Upropastio je moj život, moj uništitelj je on - rekla je Ćurčićeva.

-To što sam govorio i u "Zadruzi" i tokom rijalitija, pričao sam kako mislim. Niko nije napadao Anu, samo smo iznosili neko mišljenje. Nemoguće je da se 15 ljudi slaže sa onim što sam ja rekao. To nije bila skalamerija, to je bio užas. Nema potrebe da ti neko kaže da je to užas, kao što sam ja govorio, a da ti kažeš da nemam pravo da to kažem. Ja ne znam koja osoba će moći da kaže da ste vi živeli normalno. Vi treba da slavite jedno drugo - rekao je Janjuš.

-Ja sam njemu dobro donela u životu, a on mi je doneo loše - rekla je Ana.

-Ja ne kažem da to nije istina da nisi mogla da se spaseš i odeš - rekao je bivši košarkaš, a na Ivanino pitanje zbog čega je pričala lepo o njemu na početku i da li je lagala, Ana je odgovorila:

-Pričalo mi se. Nije da sam lagala. Tako sam osećala i tako sam želela, ne bežim od toga. Nebitno da li sam ga volela, emocije su postojale, a kakve su emocije, to ljubav nije - rekla je Ana.

-Šta misliš Janjuše o Zvezdanu - pitala je voditeljka.

-Gledao sam rijaliti od kuće, nisam ušao još, nije bio sa Anđelom bio je sa Anom. Čovek koji je onako totalno bio, rekao bi čovek: "Na hleb da ga mažeš", što i prema drugima i jeste, ali njihov odnos je bio u "Zadruzi" kao da ne mogu očima da se gledaju - rekao je Janjuš.

-To je ta prva njegova uloga i takvih ljudi. Ne urade ništa da se ti zakačiš, oni opčine okolinu. Njih okolina voli, oni su harizmatični, šarmantni - rekla je Ana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading