Zola i Boki u emisiji
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zola je tom prilikom od gledalaca saznao da ga je Boki Simić razočarao jer mu nije preneo da ga je Slađa Lazić ogovarala.

-Uvek zovem kad je Zola tu, moram da ga pozdravim, kad god je gost, ja pozovem. Pozdrav i za Bokija, super su. Ja volim Zolu, on i Miljana su moji favoriti bili, ali moram da ga kritikujem za ovo što se tiče Bokija. Jadan Boki koliko je pogača umesio i koliko je viršli skuvao, nisi fer Zola ispao - pričala je gledateljka.

-Došao na gotovo, sve ide preko stomaka - rekao je Boki.

-Zola, oni su tebe ogovarali, Boki i Slađa. Boki ti nije preneo, Slađa sad kaže da Sultan ne postoji, ali je rekla Ani Ćurčić i Boki: "Kakav Zola, Sultan me drži kao malo vode na dlanu i jedini kojem bih rodila sina je Sultan" - pričala je gledateljka.

-Ti si jači od Sultana - dodao je Simić.

-Valjda treba da mi preneseš takve stvari - rekao je Zola.

-Nju interesuju finansije. Sve te priče brak i trudnoća, hoće da iskoristi Zolu, ali nije on glup i zna sve to - nastavila je gledateljka Violeta.

-Mene niko nije prevario, volim da se napravim glup i da misli da me je neko prevario. Radim sve što mi se radi. Ja ne mislim da me Slađa koristi, ako me koristi zbog rijalitija, to je smešno - nastavio je Čolić.

-Ja nisam znao da je ona rekla da želi tvoju bebu - dodao je Boki.

-Ona je u prošloj emisiji rekla da veruje da je trudna, da bi volela svadbu u "Zadruzi" i da održi trudnoću - pričala je gledateljka.

-Ja sam znao šta ćete vi da kažete, ali nisam očekivao ovo od Bokija. On ovako reaguje da bi ispalo da mu je svejedno, ali sigurno mu nije svejedno. Reci mi da ne želiš da imam nešto sa njom - govorio je Zola.

-Imao si već - povukao je Boki.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading