Ana Marija Pavlović
Foto: Alo/Printscreen

Ana Marija Pavlović, cimerka tragično ubijene influenserke Noe Milivojev i Stefan Stanković tiktoker. Osvrnuli su se na sve novinske natpise koji su se pojavili u prethodnih nekoliko dana, a svakako i na "Zadrugu 7" budući da se spekuliše da su baš njih dvoje novi učesnici.

- Ja sam siguran rijaliti igrač, a sve ostalo je na njima. Na meni je samo da uđem - bila je direktna Ana Marija koja je bez okolišanja rekla da ćemo je od jeseni gledati na ružičastoj televiziji.

Pored mnoštva tema o kojima su razgovarali, cimerka Noe Milivojev je otkrila da je imala probleme zbog svojih osobenosti, ne samo sa okolinom, već i sa roditeljima. Međutim, to je nije omelo u nameri da u budućnosti sprovede i operaciju promene pola, o čemu je po prvi put govorila u emisiji "Oči u oči sa Ivanom".

- Pristala bih, zašto da ne! Ja kao Ana Marija u Zadruzi, pa to bi bila javna zvezda koja je otišla na takvu operaciju. Bila bih prva u Srbiji koja bi lajv promenila pol. Ukoliko bi oni to predložili i ako bi mi se dopala takva ideja, pristala bih. Rekla sam, neka umrem na stolu ali otići ću kao žensko. Jednostavno, gadim se svega što je muško - bila je odsečna Ana Marija Pavlović za portal Srbija Danas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Дуле

21.07.2023 21:57

Какви све умоболници ходају овим светом!