Asmin i Aneli
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Asmin Durdžić našao se u centru medijske pažnje zbog toga što ga je Aneli Ahmić, učesnica najgledanijeg programa "Elita", optužila za prevaru sa Stanijom Dobrojević.

Kako je klupko nakon toga počelo da se odmotava, u javnost je svaki dan krenuo da izlazi prljav veš, a sada se oglasila Anelina sestra Sita sa objavom koja je šokirala sve.

Naime, ona je postavila sliku Aneli sa modricom ispod oka uz sledeći komentar:

- Evo svete, Aneli je ispričala kada su išli na sahranu njenog oca da ju je udario. Ovo je tačno tri dana posle, imam datum! Smradu nismo znali šta si joj sve radio mamu ti, samlećemo te dok ne klekneš, pa moliš za oprost Noru, Aneli i celu njenu porodicu - glasio je opis slike.

Anela Ahmic Asmin Durždić

Foto: Printscreen/instagram/aneli_hancy

 

 

Kako će se priča u nastavku odvijati i šta ćemo još saznati od ovog ljubavnog trougla, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Asmin Dudržić se već mesecima trudi da dokaže ljubav Staniji Dobrojević i to da je nije prevario i lagao, iako njegoba bivša partnerka i aktuelna rijaliti učesnica Aneli Ahmić tvrdi da je on "monstrum i prevarant".

Kako je naveo vidno uznemiren, Stanija je stavila tačku na odnos sa njim, te se on vidno izrevoltiran oglasio i istakao da su "hejteri" pobedili, te ga je Dobrojevićeva pod pritiskom ostavila.

- Iako sam se borio svim silama da dokažem istinu, ne vredi, pobedili ste. Stanija me je definitivno ostavila. Hvala svim zlobnicima, hvala narode jer ste uspeli da ubijete ljubav, a podržite laž. - napisao je besan i razočaran Asmin.

https://www.alo.rs/vip/zadruga/815471/aneli-i-janjus-javno-razmenjuju-neznosti/vest

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading