Jovana Tomić
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Irina Kolin, poznatija kao Irina 2 Hot aktuelna je učesnica Elite, a njena majka Slađana Arsić sada je odlučila da se oglasi povodom optužbi pojedinih rijaliti takmičara, ali i da objavi da će "pljuštati" tužbe.

Slavica Arsić je odgovarala na pitanja novinara, a prvo je glasilo kako ona kao majka gleda na celokupnu situaciju:


- Kao majci, veoma mi je teško to da gledam. Svako ko zna Irinu, zna koliko je nepravda boli, a ovo šo se dešava u rijalitiju i što joj rade, jeste nepravda. Ovo je povreda Irininog dostojanstva - rekla je Slađana i prokomentarsala kako misli da će se završiti opriča između Irine, Đedovića i Matore.

- Nema šta da se završava. Ta priča se završila. Oni nemaju dokaze za ono za šta optužuju Irinu, tako da nema potrebe pričati i raspravljati o lažima - rekla je Irinina majka i dodala:

- Svi koji iznose laži, biće pozvani na sud da donesu dokaze i tuženi za to. To je sve što imam da kažem - završila je Slađana za "Informer".

Podsetimo, Marko Đedović i Jovana Tomić Matora rekli su da je Irina bila gola na naslovnici nekada popularnog magazina za muškarce "CKM", kao i da je bila sa vlasnicima klubova kako bi joj ugovarali nastupe. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading