Ana Radulović saopštila ko napušta imanje
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita" nedeljom po jedan učesnik napušta imanje. Nominovani učesnici su bili Miona Jovanović, Nikola Bukilić i Tijana Dimitrijević

Voditeljka Ana Radulović objasnila je nominovanima pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove. je pobedila u igrici.

Morate da nagnete glavu, stavite jafu na čelo i pokušavate bez dodira sa rukama da pokretima glave spustite jafu u usta i ko najviše pojede, njegovi glasovi će biti duplirani.

Zbog najmanjeg broja vaših glasova Elitu je napustila Tijana Dimitrijević.

- 81 posto glasova ima Nikola Bukilić, 18 posto glasova ima Miona Jovanović , 1 posto glasova ima Tijana Dimitrijević i ona napušta Elitu - rekla je Ana.

Podsetimo, Tijana je u rijalitiju ispričala svoju potresnu životnu priču koja ledi krv u žilama. 

- Meni je greška što nisam prihvatila da idem u hraniteljsku porodicu. Nisam ni malo lepo živela sa svojim roditeljima. Meni niko nije štitio od oca koji me je maltretirao, on je monstrum, ali ja nemam ništa lepo da kažem sem moje dece. Mene je moj otac pokušao da siluje, nikada nisam imala očinsku ljubav. Jedino gde sam našla ljubav je moj muž - ispričala je tada Tijana.

@alo_portal Pevačica otkrila da li je teško biti Jelena Rozga i kako se oseća u svojoj koži, a ova stvar joj jedino stvara problem 👇🏻 #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #foryou #viral #fyp #jelenarozga ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading