Zola
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Tokom emisije "Pitanja novinara" na TV Pink Darko Tanasijević direktno je pitao Slađu Lazić Poršelinu da mu prizna sve o odnosu sa Zolom, kao i da li su bili samo u šemi ili je to ipak bila veza.

- Da li si bila sa Zolom?

- Jesam - rekla je Slađa.

- On kaže da niste, rekao je da te se stidi - dodao je Darko.

- Jesam, meni je to veza. On mene neće uvrediti time. Ja sam sa njim bila u vezi, zvao me je u kod njega u Denvertu, a to je onda veza. Ako sam šema ne bi me zvao kod njega kući, a on je upoznao mog oca i moju majku, i pozdrav za njih i za mamu Bosu. O Zoli imam lepo mišljenje, ima sjajnu harizmu i energiju koju pleni. - rekla je Slađa.

- Da li će Zola uspeti da ti skine Blindu? - upitao je Darko.

- Hoće, on je jedan galantan i markantan muškarac. On je brinuo o meni, i posvećivao mi je pažnju, a ako sam bila šema sa tom pažnjom to mi se sviđa. Vratila su mi se sećanja, drhte mi noge zbog njega - rekla je Slađa dok je Miljana ćutala i sve vreme gutala knedle trudeči se da glumi ravnodušnost kad su teme o njenom bivšem u pitanju.

@alo_portal Sofija Šašić stigla u provokativom izdanju na premijeru filma "Pokidan" #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viral #pokidan #acalukas #sofijasasic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading