Matora i Anita
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Jovana Tomić Matora prolazi kroz novu životnu dramu nakon što je saznala za preljubu supruge Anite Stanojlović. Osim emotivnog sloma koji joj utiče i na zdravlje, Matora je ojađena i finansijski budući da je, kako je rekla, ostala bez prebijene pare. Zbog toga je i ušla u ovu sezonu rijalitija, ali nije ni sanjala da će joj Anita nabiti rogove.

- Potrošila sam skoro 90.000 evra posle Zadruge 6. Svadba, vila, gosti, Anitina garderoba, njen telefon, putovanje, medeni mesec - izjavila je juče Matora dok se jadala prijateljima u Beloj kući.

Prošle godine, pak, Jovana je mrtva hladna izjavila da je od rijalitija, sve ukupno, zaradila pola miliona evra. Od tih para kupila je sebi stan u Beogradu, ali izgleda da svojim najbližima nije pomagala. Naime, njena kuća u Železniku gde joj žive roditelji, još uvek nema fasadu.

- Iz Zadruge, za šest sezona, sa kaznama, preko pola miliona sam uzela. Imala sam restoran, imam kafić, 8000 evra za nedelju dana prosečno sam trošila u klubovima i restoranima, imala sam kaznu od 10.000 evra za Irmu što sam je gurnula jednom. Ja ne mogu da verujem da sam 60.000 evra potrošila na izlaske - izjavila je Matora, koja je kako je ispričala gomilu novca potrošila na izlaske, a kuću u naselju Železnik nije sredila, a to možete videtti na fotografijama u galeriji.

Podsetimo, Matora se ovog leta venčala sa Anitom Stanojlović, sa kojom je vezu započela u Zadruzi, a trenutno u rijalitiju prolazi kroz težak period jer joj supruga nije bila verna.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading