NAKON NJEGOVE AFERE U RIJALITIJU Oglasila se supruga Nenada Aleksića Ša, njene reči kidaju dušu!
Foto: Alo/Printscreen

Danima se u Beloj kući spekuliše o odnosu Nenada Aleksiša Ša i Mione Jovanović, dok mnogi njihovi cimeri ističu da simpatije između njih postoje. 

Reper je sinoć napravio ljubomornu scenu i time jasno stavio do znanja da nije ravnodušan na Mionin odnos sa ostalim muškarcima u kući. 

Sada se na mrežama oglasila i supruga Nenada Aleksića Ša. Naime, Vanja se snimila na svom Tik Toku sa pesmom od Severine Vučković: "Dobrodošao u klub", te su mnogi pomislili da je upravo ove stihove s razlogom posvetila reperu.

 - A skoro smo se smijali i pričali o genima, maštali o djeci i o njihovim imenima. Mislili da skupa ćemo zlo i dobro dijeliti, za bolji život štedjeti, u bolji kraj preseliti. Ali tebi, očigledno, sve to bilo malo je, zbog tvoje glupe slabosti sve u vodu palo je. Jedna ružna riječ dobro te opisuje, ali boljet će te kao mene, a to ti potpisujem... - glase stihovi pesme.

Podsetimo, novu aferu u "Eliti" su u svom razgovoru raskrinkali Marko Đedović i Aneli Ahmić, koji su otkrili detalje njihovog odnosa. 

@alo_portal BEZUSPEŠNO BRIŠEM BIVŠU Sanja Stanković za Alo! o turbulentnom odnosu Matore i Anite! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #sanjastankovic #matora #anita #elita #zadruga ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading