ALEKS UPUTILA JAVNU PORUKU MAJI Nakon što je Marinkovićeva ponovo pominje, Nikolićeva rešila da razveže jezik, brutalno joj se obratila!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić trenutno uživa u drugom stanju i sa svojim verenikom Filipom Carem boravi u njegovom rodnomn gradu Crikvenici. Međutim, iako nije više deo rijalitija svakog dana je pominju, pogotovo otkako se uselila Maja Marinković i više puta istakla da još uvek voli Filipa, kao i da je ne zanima što on ima izabranicu sa kojom čeka dete. 

- Jako mi je drago da smomoje dete koje još uvek nije rođeno i ja toliko inspirativni za pojedine osobe koje očigledno nemaju nikakvu težinu bez pljuvanja mene. Jedno važno obaveštenje, pa razmislite kako ćete komentarisati moju ćerku na televiziji, kao i mene. Od danas apsolutno svako vređanje mene i mog nerođenog deteta i svaka laž završiće na sudu. Imam fenomenalnog advokata koji odlično radi svoj posao, a ja sav novac koji dobijem daću u humanitarne svrhe. Povukla sam se totalno iz medija, nekomentarišem nikoga, ne odgovaram na uvrede, ali sve ima granice. Na suđenjima se neću pojavljivati ja tako da ako imate viška novca, slobodno - poručila je besna Aleks putem svog Instagram profila. 

Očigledno je Aleksandri preko glave da sluša svakog dana uvrede i ponižavanja od Maje, pa je odlučila da javno pošalje poruku.

Podsetimo, njih dvoje su prethodnih par nedelja proživeli vrlo turbulentan period. Nakon Aleksandrine objave da je u blagoslovenom stanju Maja Marinković javno je obelodanila privatne prepiske sa Carem dok je bio sa Nikolićevom.

Posle toga su usledile Aleksandrine optužbe da je bila žrtva fizičkog i psihičkog zlostavljanja. Ipak, par je doneo odluku da sve loše ostavi iza sebe i da se maksimalno posvete jedno drugom dok beba ne dođe na svet. Jako često se mogu videti njihovi idilični trenuci na društvenim mrežama, posebno na Instagramu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading