Maja Marinković
Foto: Printscreen/Printscreen

Maja Marinković komentarisala je sa Darkom aktuelne teme u Eliti.

- Odlučila sam da budem jako surova i realna i neću nikoga štedeti. Da li sam u pravu ili nisam neka procene gledaoci. Imam pravo da kažem gde greše, a smatram da se Janjuš pravi pametan, a nije. Svaki put priča istu priču i ne bira sredstvo da dođe do cilja. Mnogo puta me je vređao i omalovažavao u ljubavnim odnosima, ali moje mišljenje je da je on neiskren prema svima. Neka emocija između njega i Aneli postoji, a najlakše je reći da sam ja ljubomorna. Ja sam njihova istina, ako mu je jedini argument da sam ljubomorna, ma daj ja sam toliko svesna sebe, ja ovde nemam na koga da budem ljubomorna jer sam naučila da volim i poštujem sebe. Tom detetu treba da budeš primer, kažeš da voliš ženu koja majku tvog deteta naziva ku*om - rekla je Maja.

Šta misliš o njegovoj ideji da se on stvarno venča sa Aneli? - pitao je voditelj

- Jednom sam bila matičarka. Ja sam za svaku iskrenu ljubav, a to u ovoj kući ne vidim. Ja realno rezonujem stvari kad nisam u vezi, isto kao i Miljana Kulić - rekla je Maja.

Tvoja svađa sa Mionom je bila jako zanimljiva. Da li si joj tom svađom skinula masku ili je sama možda pokazala pravo lice? - pitao je Darko

- Ona je jako loš čovek i veliki folirant. Glumi presvetu, finu i čednu devojku, a ljudi joj nisu džabe dodelili one silne etikete. Ona je bila moj prijatelj, spavale smo, delile garderobu i tajne. Ona je mene prodala jer sam tad bila Janjuševa omražena ljubavnica, a ona je ustala za stolom i sve to javno rekla. Ša je dobar momak, dobar čovek, a on je zvanično oženjen i Miona je ljubavnica. Ša ima pogrešne izbore u životu. Meni je ona odvratna, antipatična, arogantna. Ona nema podlogu da bude toliko puna sebe. Ko si ti da imaš taj stav, ja to ne volim, vaspitanje je da svakome kažeš laku noć i dobro jutro. Jovana pevačica mi je rekla da joj je Miona rekla da neće da se druži sa njom jer je imala neku priču sa Janjušem - rekla je Maja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading