Željko Mitrović
Foto: Alo/Jelena Simonović

Čelnik televizije Pink, Željko Mitrović, juče je organizovao Novogodišnju žurku  u zgradi televizije na Dedinju, a tom prilikom govorio je o promenama koje planira na svojoj televiziji. 

Željko je najavio otvaranje nove televizije i velike projekte, te saopštio da će na Pinku uskoro doći do izmene programa.

- Što se tiče sledeće televizijske sezone, vraćamo se tvrdoj, čvrstoj produkciji, jer vreme rijalitija polako nestaje - rekao je Mitrović dodajući da je vreme da televizija Pink prestane da emituje rijalitije.

Ova informacija iznenadila je ljude na društvenim mrežama koji vole i prate rijaliti, pa se dosta priča i komentariše odluka koja je saopštena.

Željko Mitrović još uvek nije najavio tačan datum, niti godinu u kojoj će prestati da se emituje ovakav format, a njegovo saopštenje šokiralo je brojnu publiku. 

Željko Mitrović je takođe u obraćanju na Pinku saopštio da će započeti proizvodnju sopstvenog šou programa koji će biti veoma raznovrstan. Još uvek nije poznato o kakvom programu je reč, ali će sigurno biti veliko iznenađenje za celokupnu publiku koja uživa da prati Pinkov program i sadržaj. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sneki

30.12.2023 19:58

Gospodine Mitroviću ,ne ukidajte nam rijaliti program,jer nam je to velika razonoda.Najviše gledaju penzioneri.Bolje to da gledamo i slušamo ,nego ove nasilnike što nam uništavaju grad i napadaju našu policiju,a nas gradjane maltretiraju.Jedino što vam zameramo je što pravo iz rijalitija dovodite nepismene voditeljke,kreštavicu Šopićku,Anastaziju,Anu i Dalilu.To je bruka i sramota za Pink.

Majka

30.12.2023 23:33

Žeki...NE UKIDAJ NAM RUJALITI🙏🙏🙏To nas u ovom mračnom svetu razonodi i vreme nam prolazi brzo a i toliko ljudi prati,pa ispoštuj nas jer od Farme pratimo🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀