Marija Kulić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Rijaliti učesnik Lepi Mića sinoć je šokirao sve kada je u programu uživo otkrio da je Miljana Kulić u Zadruzi 5 imala mobilni telefon. 

- Da li se sećaš "Zadruge 5"? Ti i ja sami u apartmanu, kada ti je zazvonio telefon i kada si uključila spikerfon - upitao je Mića Miljanu, a sada se oglasila i Marija Kulić povodom cele situacije.

Naime, Marija se oglasila na društvenoj mreži Instagram i žestoko potkačila Miću, iznevši tom prilikom da nije tačno da je Miljana u apartmanu rijalitija imala telefon, već je imala u apartmanu u kom se svi učesnici nalaze pre ulaska u Elitu.

Ovaj debil što prenosi strim priča da su imali telefon u apartmanu. Ne u apartmanu u kom sam ja bila, nego u apartmanu u kom svi borave pre ulaska. Mića jeste bio tamo u apartmanu pre ulaska u tu sezonu sa Miljanom, kada je ona telefonom pričala sa Zolom - napisala je ona i objasnila šta se zapravo desilo.

Podsetimo, Miljana i Zola nedavno su pobegli iz rijalitija Elite, nakon čega se Kulićeva vratila na imanje, a Čolić je diskvalifikovan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading