Miljana
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Miljana Kulić i Darjan Radomirović sve su zaljubljeniji, ali Miljana ne krije da je pod stresom i pritiskom. Kako je objasnila, u intervjuu Darku Tanasijeviću, toliko je napeta da sanja porodicu, a posebno majku Mariju. I to zdravstveni problem s kojim se Marija borila, pa se Miljana sada plaši da joj ne ugrozi stabilno zdravstveno stanje.

- Neraspoložena sam, sanjam svašta, nedostaju mi majka, otac i Željko, Tijana i Ana, da ne pričam kakve budalaštine sanjam. Sanjam metastaze, kako Veliki šef spašava mojoj mami život, kako ne gleda pozitivno na moj odnos sa Darijanom. Nikakva sam, danas sam bila kod Drveta, ljuta sam na Drvo. Nikada me nije pozvalo Drvo ove sezone osim u utorak za deset piva, nema više šta da radim. Ispod časti mi je da idem - rekla je Miljana, pa je priznala da joj je sa Darjanom u vezi sve bolje:

Miljana

Preentscreen

 

- Ide sve na bolje, odnos nam je odličan. Odem ja u salon samo da mi operu kosu i da se isfeniram, kad skraćeni mongoloid priča sve i svašta o meni. Te ludača, te na sudu, a to sve ponavlja reči diskvalifikovanog narkomana. Milica ne prestaje sa dobacivanjem, ova Mica trica, četvorica...  Kada je ona meni izgovorila sve to, neznajući, ona je dobacila: "Peri se štroko", ja sam na to njoj rekla da vodi računa da li se njoj mama i tata peru posle sek**alnih odnosa, ne znajući da joj je otac mrtav - rekla je Miljana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading