Miona i Ša
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Od kada je u rijaliti ušao Stanislav Krofak, bivši dečko Mione Jovanović sa kojom je sada reper Nenad Aleksić Ša, u Beloj kući je vanredno stanje.

Naime, reper ne krije da nema snage, kao i da teško podnosi to što ga Miona samo kulira, a ona to ne priznaje ni za živu glavu. Na sve to, tu je Krofak, pa je Ša sinoć posle žurke bio na ivici nervnog sloma.

- Jel ti razumeš da meni smeta kad gledaš u njega celo veče, praviš me ludakom da ja ispadnem najgorim ovde, ti si kao neka devojčica a ja ispadam mamlaz i mentol - rekao je Ša.

- To je zato što si lud, tri puta sam spustila loptu i ti nikako da se smiriš!

- Jel tebi jasno da mi smeta da stojiš blizu njega, neprijatno mi je da budem tu pored njega ovde, ako ti kažem pomeri se od njega onda to treba da uradiš - urlao je Ša na ivici suza.

Miona i Ša

Preentscreen

 

- Prestani to da radiš kad vidiš da mi nije dobro, vidiš da mi smeta -rekao je Ša.

- Jel si primetio da ga gleda? - pitao je Đedović.

- Da, naravno da sam primetio, ako to već radi, što je sa mnom neka me odje*e, meni smeta sve to. Stajali su jedno preko puta drugig - rekao je Ša.

- Ako misliš da sam ga gledala, ostavi me, ja ne znam šta oćeš više od mene - rekla je Miona, a Ša nije prestajao da histeriše.

Malo kasnije, Miona je uspela da ga smiri, ali niko ne veruje u to da će mir u njihovoj vezi potrajati.

Podsetimo, svi takmičari u rijlitiju ne mogu da veruju kako se Nenad ponaša i koliko je nesiguran u vezi, pa su ga mnogi nedavno kritikovali.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lule

13.03.2024 08:20

Ovaj čovek je neizlečivo ljubomoran. Zato ga žene napuštaju. Ko to moze rešiti ceo život.