Miona i Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ovonedeljni vođa Slađa Lazić sinoć je dobila priliku da izabere potrčke. 

Već neko vreme gledaoci željno iščekuju da u izolaciji vide bivše partnere, Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka. 

Kako stvari među njima još uvek nisu jasne, a otkako je Krofak ušao u Elitu bivši par nije obavio nijedan razgovor, sada su dobili priliku da preispitaju svoj odnos. 

- Iskrena da budem, ja sam zadovoljna, to je najbitnije. Neću dužiti, što se tiče potrčaka neka ustanu Miona i Stanislav, to je to, to će biti moji potrčci - rekla je Slađa.

Miona i Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Očekivala sam, za ostale se pričalo da nema onu stvar da to uradi, ona je uradila nešto što je bilo očekivano, tako da ništa novo - rekla je Miona.

Miona i Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sam svoje rekao i to je to. Ako mi nešto kaže, ja ću joj odgovoriti - rekao je Stanislav.

- Ja sam rekao, ja u izolaciju neću kročiti. Ja imam svoj neki stav, ne mora ni ona da zna šta je meni u glavi, ja znam šta ću raditi ako dođe do nekog razgovora, da li ću ili neću preći preko toga - rekao je Ša.

Kako je gledaocima jasna reperova ljubomora i nervni napadi zbog situacije sa Mionom, na društvenim mrežama odmah su krenuli da se nižu razni komentari. 

- "Već vidimo Ša kako čuči ispred izolacije", " Ša će joj nositi doručak u izolaciju", "Nenadu nije dobro, vidi se" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading