Elita
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nedelja je u Eliti rezervisana za izbacivanje, pa je tako sinoć takmičarka sa najmanjim brojem glasova zauvek napustila imanje u Šimanovcima. 

Nakon odgledanog priloga u kom je prikazan profil nominovanih takmičara: Bojane Pavlović, Anđele Šparavalo, Uroša Stanića i Sneže Kušadasi, voditeljka je otišla po njih u izolaciju.

Elita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Usledila je igrica u kojoj je pobedio Uroš Stanić, te su mu glasovi duplirani, a potom je voditeljka saopštila ko napušta Belu kuću.

Elita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Uroš 58 odsto glasova publike, Bojana ima 23 odsto glasova, 10 odsto glasova ima Anđela, dok Sneža napušta Elitu i ima 9 odsto glasova - saopštila je voditeljka.

Sneža: "Imala sam trojku sa dečkom i njegovim drugom" 

Sneža je tokom učešća u Eliti iznela brojne skandalozne stvari iz svog privatnog života, zbog kojih je nacija ostala zatečena. 

U Elitu je ušla sa dečkom, Darjanom Radomirovićem, sa kojim je raskinula tokom učešča, a onda su se pojavile brojne optužbe na njen račun. 

Ona je odgovarala na brojne optužbe koje je iznosio njen partner i to javno, a onda priznala da je imala trojku, i to sa njenim dečkom i njegovim najboljim drugom.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading