Sneža Kušadasi
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Snežana Jovičić je otkrila u emisiji ''Narod pita'' da je razočarana u svog oca, te je istakla da je izgubila kontakt s njim.

Sneža je, dok je govorila na ivici suza, upotrebila u jednom trenutku reč i "odrekao", što je mnoge ostavilo u šoku.

- Darjanova majka je jedno veliko zlo, to je tako. Odvratna je. Moj otac je takođe jedno veliko zlo. On živi blizu mene, sreli smo se i nismo se javili jedno drugom. Rekao mi je u prolazu:'' moja ćerka ne zna da kaže dobro jutro''. On je mene povredio, javno me se odrekao. Povređena sam - kazala je Sneža.

Sneža Kušadasi

Foto: TvPink

 

- Dobro veče, pozdrav svima. Ova Lejdi je bez ikakve energije. Iskreno, ne smeta mi to, važno je kakav je ko čovek. Moj favorit je bio Mića - kazala je gledateljka.

- Moram da kažem da mi nisi jasna. Govoriš za sebe da si pametna, posle deset dana si ušla u ozbiljnu vezu sa Darjanom i kako kažeš prevario te je. Kako se to desilo, ako ti toliko pametna? Reči ti ne prate dela - istakao je Sloba.

Otac je optužio da ga je izbacila iz kuće

Otac ju je jednom prilikom optužio da ga je iz kuće izbacila na ulicu, a ona je to tada momentalno demantovala.

- Pročitala sam apsolutno sve što je izjavljivao o meni. Sve je to laž, kačila sam prepiske, gde sam molila da ne izlaze iz kuće. Još u februaru su imali iznajmljenu kuću, a ja sam u martu te godine izašla iz drugog rijalitija. Molila sam ga da me ne ostavlja samu s babom, njega to nije zanimalo. Imao je svađu s babom, dok sam ja bila u bolnici. Kada je reč o prodaji mašina, znam šta sam prodala, ono što sam dobila testamentom, sve ostale mašine je on prodao - rekla je tada za domaće medije Snežana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading