Luna Đogani
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Luna Đogani je bivša zadrugarka koja je svojim kontroverznim učešćem obeležila "Zadrugu 2" i samim tim odnela pobedu u ovom rijaliti programu.

Domaći mediji su stupili u kontatk s njo i obavili intervju pred veliko superfinale ''Elite''.

S obzirom na to da se bliži kraj sedme sezone rijalitija u kome je Luna bila drugi pobednik, ona je otkrila da li joj je rijaliti doneo više dobrog ili lošeg.

- Rijaliti je mač sa dve oštrice, sve zavisi kako ga ti iskoristiš , imam i loše i dobre ali danas iz ove perspektive, rijaliti mi je doneo Marka, a Marko decu, hvala Bogu.

Luna je otkrila da li je možda čula neku kritiku uživo od strane gledaoca kada su je sretali na ulicama.

- Nikada nisam doživela da mi neko priđe u lice i kaže nešto ružno, ja sam doživela i hejtere i obožavaoce, naučila sam da živim sa tim, shvatila sam da i ne treba svako da me voli. I uopšte mi ne smeta da me ljudi mrze, ne vole, osuđuju itd… I više uopšte ne mogu da dopru do mene jer im ne dozvoljavam…

Najsmešniji i najtužniji momenti iz Zadruga 1 i Zadruge 2.

- Najsmešnijih momenata je bilo dosta, iskreno u tim zadrugama bilo je i dosta smeha, sale, zezanja, nekako smo znali da se zabavimo iskreno i da se vidi nekad nešto smešno i zanimljivo, a najtužnije su mi svakako scene sa roditeljima, na to sam jako slaba…  - priznala je ona i otkrila da li je pratila ovu sezonu Elite 7 i ko je po njoj "materijal" za pobednika.

- Ne pratim rijaliti kao da gledam na tv-u ili da sam upućena skroz, ono što iskoči na Tiktoku jer je viralno ili na portalima toliko znam, iskreno ne vidim nikoga kao pobednika jer mi niko nije iskren , svi mi deluju kao fanovi rijatlija i kao foliranti… 

Alo! / Pink.rs

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading