Elita 7 finale
Foto: Alo/Alo

Večeras saznajemo pobednika rijalitija "Elita 7", onaj ko u momentu zatvaranja linija bude imao najviše glasova odneće sa sobom 100.000 evra, dok će drugo mesto biti nagrađeno sa 50.000 evra.

Među prvima stigao je Taki Marinković u besnim kolima, kao po običaju da sačeka svoju miljenicu, Maju Marinković

Ubrzo nakon takija pojavio se i aktuelni učesnik Uroš Rajačić.

Aneli Ahmić, jedna od favorita za pobedu, ušla je u rijaliti i otkrila detalje iz svog života, uključujući i vezu Stanije Dobrojević sa njenim bivšim suprugom Asminom Duržićem.

Aneli je kasnije započela vezu s Markom Janjuševićem Janjušem i ostala trudna. Nakon dva pozitivna testa, odlučila je da prekine trudnoću i raskine s Janjušem.

Njena sestra Sita Ahmić stigla je u Šimanovce kako bi sačekala Aneli.

Skandali koji su obeležili Elitu 7 

Rijaliti šou "Elita 7" bio je prepun raznih događaja, od srećnih ljubavi i emotivnih lomova, do svađa, tuča, pa čak i trudnoća među učesnicama.

Miona Jovanović, aktuelna učesnica, ušla je u "Zadrugu 7 Elitu" kao zauzeta, ali je ubrzo raskinula svoju vezu iz spoljnog sveta i započela turbulentnu romansu sa Nenadom Aleksićem Ša. Njihov odnos je prepun svađa i pomirenja. Mionini roditelji su protiv Nenada i podržavaju njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, koji je takođe učestvovao u rijalitiju i imao kratak odnos sa Majom Marinković.

Ovde možete pročitati sve skandale koji su se dogodili ove sezone. 

Alo! / O.G.K. / M. Đ. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading