Maja Marinkovic
Foto: Alo/Alo

Kontroverzna učesnica Maja Marinković i Stanislav Krofak pomirili su se po završetku rijaliti programa "Elita", ali kako ističu, sada su u probnom periodu.

Oni su sumirali utiske i otkrili dalje planove, a u jednom momentu su se i raspravljali. 

- Sutra u 9 imam pregled kod doktora i idem u Zagreb - rekao je Stanislav, pa otkrio da nije po prirodi ljubomoran i da mu ne smeta da njegova devojka ode na more sa drugaricama:

- Ići ću i ja na more sa Majom u Budvu, a iako ode sama sa prijateljicama, nema problema. Nisam ja ljubomoran. Mi smo prijatelji - istakao je on.

Maja Marinkovic

Alo

 

- Što sad tako pričaš? Laže. - rekla je Maja.

- Ja sam rekao, za ovo prvo vreme ćemo da se družimo, ako to potraje, ući ćemo u vezu. Imao sam ovaj haos, imam sad uskoro operaciju, nos operišem. Moguće je da ću biti na oporavku kod Maje. Ako ona bude normalna, voleo bih da tako ostane, da budemo u vezi. Evo na primer, juče sam došao, nemamo nikakvih problema, gledao si vamo, gledao si tamo. Sada kada odem u Zagreb, ako ne bude smarala, gde si, šta si, ako to bude u granicama normale, to ide ka tome da bude kako treba. Nije ovo probni period, da mediji počnu pisati da smo u vezi i ja odem u Zagreb, nema me 10 dana u Beogradu, ona počne da smara gde sam i šta sam, neću da ispadnem folirant - pokušao je da objasni Stanislav.

 

 

- Malo bezobrazno priča, pa ćemo videti - ljutila se Maja, koja je otkrila da je njen otac Taki ljut na nju zbog njenih ljubavnih izbora.

- Taki je nervozan, nismo se čili ceo dan. On ima svoj stav kog se drži. Nadam se da će to biti sve u redu. Moj život moja pravila. Kritika i savet su dobrodošli sve ostalo ne dolazi u obzir. Ja sam spremna da se odričem zbog ljubavi.

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading