Kija Kockar i Stefan Karić
Foto: Alo/Printscreen

Kristina Kija Kockar doživela je javni krah braka sa bivšim mužem Slobom Radanovićem.

Kija je ušla u rijaliti "Zadruga 1" nakon što je Sloba javno prevario sa Lunom Đogani. Suočila se sa tadašnjim suprugom i njegovom ljubavnicom i na kraju odnela pobedu.

 

Nakon rijalitija, Kija i Sloba su se razveli, a rijaliti pobednica, posle šest godina od razvoda, ponovo je imala komentar na događaj iz svog života.

- Ovo bi trebalo normalizovati. Morala sam da preklinjem da potpiše papire i da uplatim crkvi doprinos, za razvod od mene. Jer on nije hteo da dođe - napisala je na Tviteru Kockar.

Kristina Kija Kockar nedavno je obelodanila da ima dečka.

- On hoće da me ženi, ali ja smatram da je još rano. Mislim da treba da uživamo, ne kažem da nećemo uživati ovako, ali smatram da treba i ja da vidim gde ću i šta ću. Rekla sam da ne moram da stanem na taj ludi kamen, a pošto on nije, pretpostavljam da on to želi - rekla je Kija, pa dodala da njenog novog dečka njeni najbliži jako vole.

- Baba ga obožava, baka Mara je napunila 91. godinu i dobila je buket od njega - istakla je Kija bila za "Premijeru, vikend specijal".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Stojan

18.07.2024 21:31

Molim vas prestanite više da pišete o ženi koja ne poseduje nikakve intelektualne i moralne kvalitete. Kome ona još može da bude uzor u bilo čemu???!!!