Aneli Ahmić
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Aneli Ahmić, po ulasku u rijaliti "Zadruga 7", obelodanila je priču o tome kako ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, što ju je odmah dovelo u centar medijske pažnje.

Ahmićeva je u rijalitiju otkrila mnoge detalje iz svog privatnog života. Takođe, nije skrivala da je imala estetske operacije, napomenuvši da je čak sedam puta operisala grudi, o čemu se mnogo govorilo u Eliti.

U domaćim medijima pojavile su se slike Aneli Ahmić iz prošlosti na kojima izgleda sasvim drugačije, a fanovi su odmah reagovali:

"Mnoge je bila lepša ranije", "Usne dve linije, a jagodice nema", "Upropastila se operacijama, ne liči više na sebe", "Prirodno je prirodno, nisu joj bile potrebne operacije" - samo su neki od komentara.

Aneli Ahmić progovorila o osudama

Aneli Ahmić osvojila je drugo mesto u superfinalu Elite 7, iako se nadala pobedi. Ona je odnela nagradu od 50.000 evra.

Ahmićeva je u razgovoru nakon finala otkrila da li se čula ćerkom.

- Zadovoljna sam što sam osvojila drugo mesto. Nisam očekivala da mi se Asmin javi, niti to očekujem, a sigurno se neće javiti. Imam neke planove, videću hoću li da budem u situaciji da ostvarim svoje ciljeve - rekla je Aneli, a na pitanje da li bi se snašla u ulozi voditeljke ili pevačice, imala je spreman odgovor:

- Mnogi ljudi misle da sam glupa, a mislim da bih se ja snašla i u ulozi voditeljke i u ulozi pevačice. Volela bih da vodim "Elitu 8" - rekla je Aneli, prenosi Blic.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading