Elita logo
Foto: Printscreen/Foto: Elita 8

Tek što je završena sedma sezona "Zadruge" u kojoj je pobedu odnela Anita Stanojlović, a već se spekuliše kada će biti početak Elite 8, kao i ko su potencijalni učesnici. 

Kako je Elita i prošle godine počela u prvoj polovini septembra, spekuliše se da će osma sezona startovati od 7. septembra. 

Zvanično počela Zadruga 7

Printscreen

 

Kasting za narednu sezonu uveliko je u toku, a u Belu kuću prva će ući Ivana Keneško, fotomodel iz Beograda, saopštio je Pink.

Ona je iz Beograda, a po struci je fizioterapeut. Osim nje, ulazak je potvrdio i nekadašnji rijaliti učesnik i pevač, Elvin Kadrić

Elvin Kadrić

Foto: Tiktok

 

Sudeći po spisku koji kruži društvenim mrežama, ponovo ćemo gledati Anu Spasojević, Uroša Stanića, popularnog Gastoza koji je nedavno izašao iz zatvora, bivšeg zatvorenika Zvezdana Slavnića, ali i Alberta Galorinija, Slađanu Lazić, Natašu Radan, Situ Ahmić, Aleksandru Jakšić, Meli Lakića, Aleksandra, Mariju Jokić i Ivanu Keneski. 

Miljana Kulić takođe će biti jedna od učesnika, a to je nedavno potvrdila njena majka Marija, koja je otkrila da će Kulićeva na taj način vratiti kaznu od 50.000 evra. 

Elita 7

Foto: TvPink

 

Inače, vlasnik "Pinka", Željko Mitrović najavio je i povratak rijaliti šou programa "Farma" na male ekrane.

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i 30 različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala Farma, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu” a na Narodnoj TV “Farmu” - napisao je Mitrović na Instagram profilu.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading