farma 8
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, nedavno je najavio povratak rijalitija "Farma", ali sa promenama u odnosu na prethodni format. 

Mitrović je pokazao kako će učesnici morati da se bore za život na srednjovekovnom imanju, a već uveliko se spekuliše ko bi mogao biti voditelj ovog formata. 

Mnogi su mišljenja da će se kao voditeljka naći Aneli Ahmić ili nekadašnja pobednica ,,Zadruge 6" Aleksandra Nikolić. 

Aneli

Pink printskrin

 

- "Nova voditeljka je Aneli, jer je zaslužila i bila je do samog kraja neko koga narod voli, ona će ići na pregovore sigurno da bude", "Aleksandra će biti voditeljka, videćete kada ode na pregovore", "Tako je bio šok i za Mašu, ali sad će biti neko veliko iznenađenje" - bili su samo neki od komentara. 

Farma 8

Foto: Printscreen/instagram

 

Kristijan pregovara za ulazak na Farmu 8 

Gledaoci iz celog regiona sa velikim uzbuđenjem očekuju start nove sezone rijaliti šoua "Elite 8" i "Farma", koji će, kao što je i uobičajeno, započeti u septembru.

Rijaliti učesnik Kristijan Golubović i njegova supruga Kristina imali su dugotrajan sastanak sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom Pinka, saznaju domaći mediji.

- Kristina i Kristijan su viđeni u zgradi Pinka, došli su popodne, tek su kasnije napustili televiziju. Pričali su sa Željkom satima i došlo do dogovora da on kao osoba koja je postala popularna u rijalitiju ''Farma'', tamo uđe ove sezone, a ne u Elitu. Ipak Kristina je primorana da zbog dece ostane kod kuće, ali ne sumnjajte da će Golubović imati posebne uslove da ih nekad poseti ili redovno viđa. Još mnoga stara rijaliti imena se spominju, oni koji su bili na Farmi nekada. Kristijan je odbio konkurentske televizije i ostao veran televiziji Pink i Željko će to nagraditi - rekao je prijatelj Golubovića za Blic, koji je i otkrio i da nova ''Farma'' počinje sredinom septembra nakon ''Elite''.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milica

01.08.2024 07:49

Ne zna se koja je nepismenija,ne znaju da sastave rečenice.Zar pored toliko pismene dece da voditeljke budu sumnjiva lica.