Stanija
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Starleta Stanija Dobrojević je poslednjih nedelja na svim fotografijama koje je javno objavljivala bila sama i neoubičajeno za nju, zakopčana do grla.

Dobrojevićeva je trenutno u Americi, preciznije u Majamiju, gde već nekoliko godina živi, a očigledno nepojavljivanje njenog verenika Asmina Durdžića na fotografijama, mnogi su shvatili kao "probleme u raju".

Šta se između njih u međuvremenun dešavalo, znaju samo oni, u medijima se pojavila vest da je Stanija otpratila Asmina na društvenim mrežama, ali sada je ona na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se u pozadini vide muške ruke. I to ne bilo čije, već upravo Asminove, što se da zaključiti na osnovu tetovaža na njima. 

Stanija Dobrojević

Foto: Printscreen/instagram

 

Kada je tačno Durdžić iz Beograda doleteo u Majami, teško je reći, ali ono što je poznato je da je on, posle zajedničkog odmora u Dubrovniku, koji su imali sredinom prošlog meseca, kada joj je poklonio luksuznu jahtu, viđen u Beogradu.

Bilo je to krajem jula, kada je Asmin došao ispre zgrade Lepog Miće i sa ulaza ga zvao da se razračuna sa njim. Nesuglasice između njih dvojice su počele kada je bivši zadrugar gostovao u emisiji "Narod pita".

Stanija otkrila svoj najveći kompleks

Kako bi telo održala u savršenoj formi, starleta Stanija Dobrojević redovno ide u teretanu, a sada je krenula i na pilates.

Na video snimku, koji je objavila na svom Instagram profilu, vidi se kako naporno trenira. U bodiju i helenkama u bež boji, rastezala se pomoću trake, a komentari su se samo nizali - kako pozitivni, tako i negativni.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading